mirayveannesiii Dilara95 1 saat kaldı anca yemek yerim falan başlayana kadar 😂😂 vakşt geçsin diye uğraşıyorum😂😂😂
Dilara95 mirayveannesiii ahh bende oyleydım zaman gecsın dıye makyaj aletlerımı duzenledıgımı bılırım valla cocuk olunca tuvalete zor gıdıyosun tuvalete gıtmek bıle luks zaman geciyo hemen bana bi bakmısım başlamıs olur bu gunlerının tadını cıkar 🤣😘
mirayveannesiii dml33 benim izlediğim dizileri eşim de hiç srvmiyo çok tartışıyoruz ama Survivor oda sever ondan şanslıyız biraz 😂😂
Bebetonunannesii Evlendikten snra izlemeye başladım. Geçen sene başladım izlemeye. 😅 eşimle izliyoruz hatta iddiaya falan BİLe gidiyoruz ben mavi o kırmızı oluyor falan çok eğleniyoruz 😅 ayy inşallah bu sene izlerken sinirden doğurmam 😅😅😅😅
mirayveannesiii Deletedmom623737 Eşime yazdım akşama birşeyler al çekirdek falan Survivor var diye bi poşet almış gelmiş 🤭🤭 bende duramadımm😂
mirayveannesiii Sinirbozucu bide acun bey bu sene ayrı bi heyecanlandırdı dedi giriş çok farklı olcak güzel şeyler bekliyor falan filan iyice sabırsızlandım
Sinirbozucu mirayveannesiii başladi bile cidden farkli oldu bu sene hadi iyi izlemeler🥳mavimi kirmizimi?😁
Melistosum mirayveannesiii bende çok severim lakin doğum yaptım bebek izin verirse bakarım uyursa falan
Aselsevde mirayveannesiii Şuan açtım bekliyorum 😂😂 her hamileliğimde acun all star yapıyor nasıl denk geliyorsa 😂 ama sanki zaman daha çabuk geçiyor onu izleyince 😄