deletedmom87894 Kızlaar alayım dedim malum hassas oldu cildim 170 tl çok pahalı gereksiz geldi 2 kullanmalık için 😂siz neler alıyorsunuz ??hassas cildi olanlar ben ağdaya gidiyordum ama hamilelikte sık doktora gitmekten jiletten vurdum
SayeMom deletedmom87894 kız o uzun süreli kullanılır bi kere kullanıp atma sakın onun jileti o yüzden o kadar pahali keskinliğini kaybetmiyor 😄 40 tl aldıgım zamanları bilirim ama bence almayın 170 değmez 3-4 bıcaklı erkek tras bıcakları daha iyi ona göre
Belfam deletedmom87894 hiç tahriş etmiyor ve jeli bitene kadar kullanırsın ben kullanıyorum 6-7 sefer al bence
duyguuudmr deletedmom87894 Ağdaya doktorum izin vermiyor bende Venüs kullanıyorum, tek seferlik değil zaten jeli bitene kadar kullanabilirsin bıçakları keskinliğini çabuk kaybetmiyor ben memnunum tavsiyede ederim 😊
gul06_ duyguuudmr doktor niye izin vermiyor canim bende gidiyorumda. Jilt kullaniyordum zorlanmaya basladim birde rahatsiz oluyordum hemen cikmasindan hamilelgmi bahane edip agdaya basladimda.
duyguuudmr gul06_ İkiz gebelik canım benimki belki o yüzdendir, o bölgeyi sarsmamak lazım jilet kullan dedi her muayenede izin istiyorum ama vermiyor son aylarda verir inşallah, şimdiden çok zorlanıyorum alışkın değilim 🙄
Semra120220 duyguuudmr Valla canım benim doktorda yok ağda yapma dedi ama jilet ile de alamazdim çok tahriş oluyor agdaya gidiyorum hiçbir şey de olmuyor valla
esrasilgu https://ty.gl/d3mkwoftsx bu linke bir bak istersen 89 tl trendyolda 5 bıçaklı olanı umarım işine yarar bende burdan almıştım ama çok fiyatı artmış cidden
esrasilgu deletedmom87894 sende bak istersen ben bunu kullanıyorum 2 yıldır felan hiç kanama yada tahriş oluşmadı baya hassas bir cildim var oysaki 🙄
1999luanne deletedmom87894 evet bacagimda bile aynısı oluyor pahalasini almya o yüzden de cesaret edemiyorum morve turuncu tvsiye etmişlerdi burda birisi