Neslibt72 _gmzenur_ daha çok erken sanki inşallah ilk çıkan pozitifler devaö eder ilerleyen günlerde ☺️
Kbrlgz Esra255 benimde bat 26 kasıklarımda ara ara batma oluyo onun dışında benimde bi belirtim yok. 😕
Esra255 Kbrlgz Adet belirtisiyle aynı olduğu için ayırt edemiyorum ben de. Bekliyorum sabırla bakalım
_gmzenur_ Neslibt72 inşallah canım dün kan verdim 6 gün vardı reglime. Bugün 5 gün var çıksaydı dün çıkmaz mıydı ?
Neslibt72 _gmzenur_ öyle nalet bir şey ki geç döllenme vs olduğunda çıkmayabiliyor o yüzden garanti olsun diye adetin geçmesini bekleyin diyolarda işte dayanmak beklemek mümkün olmuyo bizim için 😑
_gmzenur_ Neslibt72 Aynen öyle canım dayanamayıp yapıyoruz üzülüyoruz bu seferde 😢 çıksaydı çıkardı zaten bu ayda olmadı galiba😏
hayat_23 Neslibt72 beklemek mümkün mü biliyorum çıkmayacak catlayali 9 gün oldu test yaptım, artık hobi oldu zevk aliyom😀😀😀😀😀
hayat_23 _gmzenur_ üzülme kuzum. Erken daha iyi aslında adete kendini hazırlıyorsun umutlanmak olmuyor
Neslibt72 hayat_23 -boş vakitlerinizde ne yaparsınız? +gebelik testi yaparım her türlü test markası uzmanlık alanımdır 😂😂
hayat_23 _gmzenur_ ben sabirsizin teki, ve hobi olarak elime aldım bu işi 😀😀 adetime 7 gün var erkenden testler yapıp zevk aliyom şuan negatif
Mucizebeklerkennn hayat_23 https://imgyukle.com/i/ohHdxI bat 6 gün kala böyle çıkmıştı gözle gözüküyordu ama silikti
Mucizebeklerkennn hayat_23 5 ocak yumurlama şuan üç gün var adete Yumurtlama günü ilişkiye girdik ama tuttu mu bilmiyorum testim böyle çıktı ama umitlenmek istemiyorum