_gmzenur_ hayat_23 3 test yaptım 1 erken gebelik 2 kaset test hepsinde pozitif çıktı kan verdim negatif çatlamanın 8. günüydü . Neden böyle çıktı acaba artık testlere de güven yok 😢
Flyderndkk hayat_23 benimde 24 ü. 2 hafta önce endometriosiz ameliyatı oldum. Bu ay öylesine denedik. Adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacağız.
hayat_23 Flyderndkk geçmiş olsun canım. Kaç cm idi benim küçük var çikolata kisti 4 ay önce baktırdım
Edoliii hayat_23 insallah 😄 bnde hic bi belrti yok gebelige dair. Sanirm bu ay olmadi bnm cnku cok bi dgerlendiremedik Rabbim sana wersin insallah cnim
Flyderndkk hayat_23 sol 3cm sağ 7 cm. Benim baya ilerlemiş bağırsaklarımda da vardı odaklar. Şu an iyiyim olmuşum diyorum. Ciddi ağrılarım oluyordu
Esra255 hayat_23 Bat 26. Sabırla bekliyorummm😊🐣 Kasık ağrısı dışında bir belirtim yok şuan. Adet olacakken de kasık ağrım oluyor o yüzden ayırt edemiyorum 😏
hayat_23 Esra255 belirtkilee gebelik ile aynı valla keşke ayırt edebilecegimiz kesin bir belirti olsa 😀
Kbrlgz Esra255 benimde bat 26 kasıklarımda ara ara batma oluyo onun dışında benimde bi belirtim yok. 😕
Hayal95 hayat_23 Keşke ya… aynı olduğu için insan strese giriyor var mı yok mu diye..Benimde adetime 2 gün kaldı bakalım