Blgnmirac Melisahinn 4. Haftadan itibaren kullanıyorum şuan 25 haftaligim. Göbekten bir defa vuruldum iki gün ağrısını çektim. Şuan sadece kollarımdan vuruyorum cnm
Simsim60 zeynnn5441 diz kapağınızın üzerine 4 parmağınızı koyun,sonra ütü çizgisinin 4 parmak dışına demişti hemşire.o şekilde ayarladım iki tarafa da öyle vuruyorum.bacak ortası dış etlere doğru yani
Simsim60 zeynnn5441 aynen yok canım.şimdi koltuğa oturdun diz kapağının üzerine yukarı yani dört parmağını koy elini yani.sonra kumaş pantolon giydiğini düşün ütü izi nerde tam ortada dimi bacağımızın.ütü izininde yani bacağın ortasından dışarı etlere doğru dört parmakta diğer elinle koy orda kalan bölüme yapıyosun canım.yani üst bacağın dış etleri 😊inşallah anlatabilmişimdir😄doktora tahlil filan verdğinde hemşirelere de sor onlar gösterir ben öyle yapmıştım.
zeynnn5441 Simsim60 Dizimden ustune 4 parmak koydum tam ortasından vuralım mı yani dik bi şekilde mi vuralım iğneyi yoksa 45derece açı ile mi🤭
burakveannesi Melisahinn dogumuma 10 gün var 9 aydır kullanıyorum az acıyan yer yok canım iğne acıtmıyor ilaç yakan bir ilaç ondan dolayı acı oluyor alışırsın bir süre sonra
Simsim60 zeynnn5441 canım yeni gördüm dizinden dört parmak yukarısı değil 😞evet oraya elini koyuyorsun ama oraya yapmıyosun.sonra diğer elinlede ütü izinin yanına elini koy orayada yapmıyosun elini koydugun yerlere yapmıyosun dışarda kalan etlere yapıyosun bacağım arka tarafı neredeyse arkaya yakın yanlar yani.dik birşekilde vuruyorum ben canım
Elayvzz Melisahinn doktorum bebegin kalp atımını duyunca iğneye baslıcaz dedi ektra da coraspirin kullanıcakmışım ikisi birden agır olmaz mı
Elayvzz Melisahinn Melisahinn 5+3 de kese gördük daha bebeği göremedik siz kaçıncı haftada bebegi gördünüz
Melisahinn Elayvzz dün 5+6 ile kalp atışını görerek başladık biz iğneye çok şükür 🤲🏻 ama herkesin aynı zamanda görülmüyor canım geç döllenme falan oluyormuş ya
Simsim60 zeynnn5441 geçmiş olsun canım önceden benmde bazen kanardı elim alıştı şimdi kanamıyor.iğneyi birden saplamıyorum ben.kolonyayla silip yavaşça çok nazikçe itiyorum canım.sonra ilacı o kadar yavaş veriyorum ki 10-15 saniye filan tahmini.birde böyle dene.
Melisahinn Simsim60 Xyztt kızlar vurduğunuz saatin bi önemi varmı peki bi kaç kişi her gün aynı saatte vurmaya çalışıyoruz falan demişti de
zeynnn5441 Simsim60 Yandan vurduk aynen bizde doğru olmuştur heralde ilaci verirken yaniyo sizinde ole oluyomu
bilges Melisahinn allah yardimciniz olsin insan alışıyor tabiki zor ben 24. haftadan beri kullaniyorum suan 33 um. hep koldan yaptim alistim artik. bacaktan cok acidi.
Xyztt Ben de 32+6 dayım, öğrendiğimden beri hem hap hem iğne kullanıyorum, şimdi hapı bıraktık iğne ile devam ediyoruz, ben göbekten yapıyorum hala, ordan alıstım artık zor gelmiyor 🙂
Xyztt Melisahinn tabi, mesela ben hapı sabah 08.15 tr alıyordum, iğneyi de aksam 20.15 te vuruyorum. Aralarına 12 saat koydum ve alarm kurdum, doktorum her gün aynı saatte vurunmam gerektigini söyledi
Prens8prenses Melisahinn ben İlk hamileligimde de 9 ay kullandm hep karnimdan vurdum şimdi de pazartesi günü doğuma gircem yine karnimdan vurdum en yararlı yer karın demişti doktorum