bilges Ezginurklc tam 32+0 da 2 kilo 80 gram di suan 33 ’üm. sekerim var diyet yapmama ragmen ben almamisim ama bebiism almis.cok sukur :) hatta 1 hafta onde dedi doktorum olcumlerine gore yani. 35. haftada gidicem insallah . 38 de aliriz dedininsallah o zmna 3 kilo felan olur.
seymavardik Prensesannesiii03 Sdashn Ezginurklc ben herşey yedim kaçmadım hic bebek için her gün yumurta fındık badem meyve bunlar zaten bebeğe çok etki ediyor birde ben çok aşırı derecede sutu seviyorum hani küçük sütler varya 200 ml günde 3 4 tane içtiğim oldu onlardan onun etkiside çok oldu ama kendimde kilo aldım tabi 🙈
bilges Gizmo90 14 haftalik düşük yaptim yari normal dogum yari kurtaj gibi oldu cok zor ve kotu anisi oldugu icin sonra hamile kaldigimda kendi istegimle sezeryan oldum. simdi bi oglum var cok sukur. suan 2. yide dolayisi ile sezeryan .
1408 Ceyda1- neden maalesef doktorun kilosu az mı dedi çünkü ben de o haftalar da bebeğimin kilosu 1900 dü ama doktorum normal dedi
Sdashn seymavardik süt hiç içemiyorum bende ya ısıtıp mı içtiniz soğuk olarak içersek acaba midemize dokunur mu 🥺
seymavardik Sdashn dışarda tutuyorum ben küçük sütleri soğuk sevmiyorum ılık olmuş oluyor insanlar çay kahve nasıl içiyorsa benim içinde sut öyle bişey yani 🤗 hatta ben bu aralar azalttım yoksa banada kilo yapıyor bence dene faydasını görürsün
Yusuf_alpin_annesi 29+4de gittim en son 1.600gramdi şuan 31 hafta olduk 32 de gitcem bakalım. Ne diyecek
Gulsy 38+6 dayız 4100 gram olmuş. Normal dogum hayallerim suya düştü haftaya sezeryana alırım dedi doktor :( hep kilomuz öndeydi herseyin normal akışında ilerlemesini istemiştim ama çok istemekte yetmiyor anlaşılan:(
Gulsy esrasilgu diyetteydim aksine ne yesem yaradı sanırım gebelik şekeri vardi çünkü onla alakalı kilosu da arttı . Ama bence kilosunun normal seyrinde gitmesi önemli o kadar da iyi birsey değil fazla kilo alsın diye uğraşmak.
esrasilgu Gulsy bizim geriden geliyor kilosu bende oyüzden alması için ugrasıorum ama demekki yemekle alakalı değil galiba sağlıkla gelsinler dogunca normale döner kiloları
Gulsy esrasilgu muz, tahin pekmez türü şeyler kilo aldirabilir . Günde 4 porsiyon kalsiyum almayida ihmal etmeyin .Ben 2 bardak süt 2 tabak yoğurt yemeyi ihmal etmemeye çalıştım . İncir ceviz de tükettim hergun .