Cismmpoyraz48 Mrb hanımlar 🤗 hamileliğiniz nasıl geçiyor biz 17 haftalık olduk 3 defa dır cinsiyetimiz hep kız hiç erkek demedi doktorumuz özele gittim o da kız dedi.. isimde kararsıziz ecrin sena beren düşündük sizce hangisi olmali veya varmi sade güzel bi isim asel dışında 😁😊😊
Oznurboluzun Cismmpoyraz48 bende 17+3 günlüğüm rabbim nasip ederse kız dedi doktorumuz tabi değişmezse ve aklıma hiç isim gelmiyor malesef kız isminde çok zorlaniyorum nedense
Hamilecik Sizin gene birsürrüüü altarnatifiniz var şanslısınız Benim cinsiyet belli değil. Kız olursa eşimin annesinin ismi Erkek olursada babasının ismi 😶 Eşim Söz vermiş bana sormadan
Cismmpoyraz48 Hamilecik iki isim koy ozaman annesisin sen senin hakkin daha cok sende istediğin ismi koyman gerek
pamuk_anne Hamilecik kendi beğendiğiniz ismi koysaniz keşke, eşiniz söz vermiş ama o bebek ortak ikinizin bebeği yani :) babası kadar sizin de üzerinde söz hakkınız var, hattâ belki daha fazla..
Hamilecik Cismmpoyraz48 annesi küsermiş canım kavgasını çok ediyorum da kuran a bastım yemin ettim diyor
Neroizm Cismmpoyraz48 insanoglunun bilimde gelebilecegi en son nokta ve cennetin sonundaki agac demekmis. Ben cok begenmistim ama oglum olacak.
Elifhira @Cismmpoyraz48# Sena Ateş anlamına geliyor diye biliyorum dine uygun olmaya bilir Sena yerine Sema daha güzel anlamıda gökyüzü 😊