AysenurSerinn ilk gebeligimde benimde yolk sac vardi bebek gozukmuyordu. Devlete gittigimde doktor bos gebelik dedi hep. Kendi doktorum bebek gozukmeyince kese 25-30 mm olana kadar bekleyelim buda nerdeyse 8-9. Hafta araliginda bu araliga geliyormus. Genelde de bekleriz dedi. Benimde icim rahat etmedigi icin bekledim. 9+4 de kurtaj icin gun aldim o gun bakildi tekrar yolk sac almis basini gitmis kesem ayni duruyor. Kurtaj oldum mecbur 6 haftalikken gelisimi durmus ve ben 3 hafta bekleyince kuculmus curumeye baslamis. Ben cok aglayip uzulunce doktorumda bana ilk 3 ay icinde olan bebek olumleri dusukleri kromozom eksiklerinden dolayi oluyor, bebeginin bir engeli vardi ve vucut sagliksiz bir bebegi ilerlemeden vucuttan atmak istiyor dedi. Sonra bir hastasinin basina gelenleri anlatti. Kanamayla gelen bir hastasina dusuk onleyici herseyi yapip bebegin dusmesini engelleyip saglikli bir sekilde kalp atisini duyduk, ilerleyen haftalarda ikili testi temiz cikti ve detayliya gonderdim dedi. Detaylida bebek catal ayakmis yani ayagi ters olusmus. Yani demem o ki allah bizi oyle guzel yaratmis ki, birsey yasiyorsak sebebi illa ki vardir. Sonuc ne olursa olsun moralini bozma baska bir doktora gitmene gerek yok bos diyecek kendi gittigin doktor ile devam et sadece bir iki hafta daha bekle hersey o zaman netlesir. Saglikli ise bebegin insallah seninledir. Kurtaj olursanda doktor bana uc ay korun demisti