Lulikli Zumam kıyaslamamak adına pek yazmıyorum canım böyle şeyleri 😊 Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah insan sabırsızlanıyor gerçekten ☺️
Lulikli Canselyaren yaaa sağlıkla gelsin de haftası çok önemli değil. Sağlıkla sorunsuz olcağını bilsem hemen doğsun istiyorum ama minicik daha kuşum😂
Canselyaren Zumam ilk gebelikten sonra ikinci gebelik erken olur derler cnm ilkse hiç umitlenme😂40 da bulabilir
cahillesohbetikestim Zumam benimde normal gözüküyor şimdilik bizim biraz az gibi sanki kilosu ama doktorum normal dedi anne yüreği illa endişeleniyor işte 🥰
Zumam cahillesohbetikestim benim ilk gebeliğimde kızım 2.850 gram dogmustu tam zamanında hemde valla cokta saglıklı bir bebekti. Ben dogum kısmından korkuyorum norml olacak 🤷♀️
Ozlem2206 Zumam en son 28de gittik 1400 dü şuan 30+3 olduk 32de kontrolümüz var çok merak ediyorum ☺️
Zumam Canselyaren ilkinde 20yaslardaydım anne oldum ne hamilelikten nede bebek büyürken hiç birsey anlamadım. Suanda da cok istiyorum ama enerjim yok 🤦🏻
Hanife_ Zumam 32 de 2300 - 33 te 2530 - 34 te 2900 - 36 da 3200 son 2 hafta daha az artmış belli olmuyor artış hızları