Zumam 33 haftadayız bugunki muayene sonucunda 2400 kilodayız normal gidiyoruz.. sizler ne durumdasınız. Aslında sonrasındaki haftalarda bebekteki kilo artısınız nasıl ilerledi..
Canselyaren Zumam 31 haftalık bnimki Mart 17 görünüyor sizin ki daha önde gibi Şubat sonu na geliyor sizinki 🥰bnde 33 de gidicem bklm kaç kilo olmuş 🥰
Canselyaren Lulikli İlk bebeğim 35 de doğdu bnim kuzum. Buda en fazla 37 ye kadar dayanir doktorum dedi ağrılarım daha şimdiden hatsaafha da çok erken de baş aşağı dönmüş dedi 🙁
Lulikli Zumam kıyaslamamak adına pek yazmıyorum canım böyle şeyleri 😊 Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah insan sabırsızlanıyor gerçekten ☺️
Lulikli Canselyaren yaaa sağlıkla gelsin de haftası çok önemli değil. Sağlıkla sorunsuz olcağını bilsem hemen doğsun istiyorum ama minicik daha kuşum😂
Defne2018 Zumam 31+4de gittim 1950 gr demişti 3 hafta sonra gel dedi dr bende merak ediyorum her hafta gidemiyorum maalesef
cahillesohbetikestim Zumam benimde normal gözüküyor şimdilik bizim biraz az gibi sanki kilosu ama doktorum normal dedi anne yüreği illa endişeleniyor işte 🥰