Irmak23 Kızlar 37+2yim iki gündür bebek hareketlerinde azalma oldu normalmi sizce bir hissettiğim hareketler kasıklarımda ne anlama geliyor kanala mı yerleşmiş acaba
Sakinem212 Irmak23 hareketleri kasıklarımda hissettiğimde bebek ters dönmüştü başı yukarıda ayaklae aşağodaydı döndü ama bu hafta doğum kanalına girince farklı oluyor yularda boşluk oluşuyor ve alt tarafta baskı hissediyorsun sürekli tuvalet varmış hissi gibi daha takat nefes alıyorsun.
Irmak23 Sakinem212 evet doğru daha rahat nefes alıyor ve mide yanmam azladı peki harketlerin azalması normal mi
Livaninannesi 37 haftamdayim çok sert hareketleri birde uyuyamıyorum ara ara hafif sancı giriyor uzan sonra tüm dikkat hareketlerini kontrol et 2 saatte 10 kere hareket ettimi sıkıntı yok kayma yer değiştirme falan bunlarda geçerli demişti Dr bana
Livaninannesi Irmak23 sıkıntı yok ozamn canm bnmki bı gün çok az kipirdadi korktum ertesi güne enerji depolamis canıma okudu
Hazalcemal Irmak23 rahat siz olmazsan oturarak gitmekten neden tehlikeli olsunkı canım hıc bir tehlikesi yok bende 36 haftalık hamileyim bende yolculuk yaptım 5 saatlik
Umutmavii Bende de 37 bitiyor , ne zaman doğuracağız biz yapıyor musunuz bişey hızlandırmak için 🤦♀️
Irmak23 Umutmavii hayır cnm yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım doktor ne gibi tavsiyelerde buluncak ama aklımda pilates topu almak var çok iyi oluyormuş onunla egzersiz yapmak birde nefes çalışmaları ve ıkınma videolarını izliyorum belki bişeyler öğrenirim diye
Umutmavii Irmak23 aslında yapmıyorum , sadece yürüyüş yapıyorum günlük 1 saat. Bir çok yerde kendinizi rahat bırakın ve uzanıp vücudunuzu gevşetin gibi öneriler ile karşılaşıyorum , tabii ne kadar mümkün olabilirse :)