Cansumuratt gldn065807 yani bencede ama etraftan son haftalar cinsiyet değişikliğini duyunca insan bir şüphe ediyor 🤦🏼♀️
35SD28 Fatma656565 maşallah Rabbim bağışlasın hepsini😇 kendini saklıyor demek ki 🙈 kız bebekler saklar diyorlar ama bakalım minnoş sağlıcakla gelsin 🤲🧚
35SD28 Papatyaytt sağlıkla gelsin miniğiniz 🤲 ilk gebeliğim pek bilgim yok ama bir komşumuz öyle demişti. Yanları var bence kız bebek diye. Biz o zamanlar cinsiyetimizi erkek biliyorduk. 16. haftada kız olduğunu öğrendik 🧚😇
Nessozz 35SD28 ya benim belim falan genişledi ama karnım önde toplu şekilde çıkmaya başladı 😂😂 20. Haftamız bitmek üzere. İlerleyen vakitlerde ne olur bilemiyorum 😂😂😂
Serpilbb 35SD28 https://imgyukle.com/i/ogZA8e Burada 32 haftalıktım sadece göbeğim çıkmıştı kilolu hamile kalmıştım 8 buçuk kilo aldım
Sumiire 35SD28 minikmi minik tatlımı tatlı patates 🥔 gibiyiz her yerimiz büyüyor popom gögüslerim bel çevrem kilolu olmama ragmen belim ve karnım güzel di şimdi resmen patates oldum vucut hattı diye bişey kalmadı 😂😂