Sedef1303 35SD28 hiç yanlarım yok top gibi karnım her gören erkek mi diye soruyor kız diyince şaşırıyorlar 😃
haticeks azraa12 3. Trimester en güzel dönem derler bebe kilo aldıkça bana 5 katı biniyo sanki tam olarak modum : bıqtıqqqq
Sarikan93 35SD28 valla ben 5 aylık hamileyim göbeğim sanki 7 aylık gibi instagramda ay ay paylaşan diğer hamilelere bakıyorum daha küçük göbekleri 5. Aylarında
Sfylmz Bsraoztop sen daha başındasın ki inşallah hamileliğin çok güzel rahat geçer 😊 doğunca ne demek istediğimi anlarsın ☺️ Doğunca kucağına alınca verdiği mutluluk tarif edilemez 😍
35SD28 asellmom oy maşallah 😇 sağlıcakla gelsin minnoş 🤲 ben 56 ya da 57yle gebe kaldım en son 67 kiloydum🙈 ( 2 hafta önce )
Papatyaytt 35SD28 canm benimkiside sivri yaygan değil ve erkek kız annelerinin genelde hep yaygan oluyor yanlara doğruda büyüyor göbek benm yanlarda hiç yok hep öne etrafındakilere öyle
35SD28 Papatyaytt sağlıkla gelsin miniğiniz 🤲 ilk gebeliğim pek bilgim yok ama bir komşumuz öyle demişti. Yanları var bence kız bebek diye. Biz o zamanlar cinsiyetimizi erkek biliyorduk. 16. haftada kız olduğunu öğrendik 🧚😇
Fatma656565 35SD28 benimde yanlarim dolmus 5 aylik olcam cinsiyet belli degil iki oglum var hayirlisi ile kiz olsun istiyorum tabi ilk once saglikli hayirli evlat olsun hamileligimde 50 kilodan 90 kilo olmustum 3 aysa 49 sa dusmustum ilk oglumda 🧿😅🤭
35SD28 Fatma656565 maşallah Rabbim bağışlasın hepsini😇 kendini saklıyor demek ki 🙈 kız bebekler saklar diyorlar ama bakalım minnoş sağlıcakla gelsin 🤲🧚