Nisa1710 Gyzzzz evet şuan indirimde gözüküyor kalitesi felan iyi değil mi ? Birde joie var aynı fiyata
Gyzzzz Nisa1710 ben bu markayı cok beğeniyorum zaten bebekler büyüdüğü zaman bırakıyorlar binmiyorlar bile gerek yok yani 1000€ vermeye
Nisa1710 Hmsrln evet güzelmiiş ben beğendim ama açıkçası bebek arabası için en fazla ne kadar vermek gerekir düşünüyorum
Hmsrln Nisa1710 Bende çok kararsızım, ilk bebeğim olacağı için almışken hem beğendiğim olsun diyorum hemde 2. Ve belki 3. Gebeliğimdede kullanırım. Pahalı geliyor banada ama bilemiyorum 3 ü bir arada olanların çoğu 700-800 euro zaten.
Lina-Nehir Bugabooyada bakin isterseniz Ben bugaboo almayi düsünüyorum. Kizimda Stokke kullandim ama o kadar memnun kalmamistim.
Hmsrln https://my-junior.com/de/kinderwagen/120-424-my-junior-charity-edition-hope-kinderwagen.html#/81-paket-3in1_babywanne_sportaufsatz_safee_babyschale/167-gestell-modern_black/168-felgenfarbe-black/171-farbe-charity_edition_by_cathy_hummels Lütfen bir bakıp banada fikir verir misiniz?
Gyzzzz Nisa1710 evet o yüzden ucuz almayı tercih ettim. Görümcem 1000€’ya aldı gitti sattı çocuk 2,5 yaşına girince hemde 400€’ya sattı. Zarar yani
Hmsrln Lina-Nehir baktım evet güzeller gerçekten ama ben kafayı sanırım My Juniora taktım😊🤷🏻♀️ En çok bu bebek arabası konusunda kararsız kaldım, zormuş tercih yapmak😊