Nisa1710 Kızlar öneri verirseniz sevinirim aradığım özellikler pratik kolay katlanabilme ve sağlık açısından da iyi olması (yurtdışında olanlar yazarsa çook sevinirim)
gurbetcianne97 Nisa1710 ben üçlü set aldım bak bu şekil https://imgyukle.com/i/ogKzHR Puseti de adaptörleri yardımıyla takabiliyorsun. Eğer haftan çok ileride değilse indirimleri takip edebilirsin. Ben 1200€ yerine 700€ya aldım ☺️ Bütçeni bilemem tabi.
gurbetcianne97 Nisa1710 ya bilmiyorum ben şahsen kullancam. Bebeğin puset içerisinde 2 saatten fazla kalması zararlı. Yazın Türkiyeye falan izine gitmeyi düşünüyoruz ki dışarı çıktığımızda 2 saatten fazla gezeceğiz. O yüzden yatay olanı kullanacağım şahsen. Ama pek dışarı çıkmıyorum pek gezmiyorum bir yere gitmiyorum derseniz ayrı
Nisa1710 gurbetcianne97 yok dışarı çıkıyorum geziyorum yalnız etrafımdakiler genellikle hep cosy kullandılar ama dediğinizde çok mantıklı
gurbetcianne97 Nisa1710 eğer gezip edeceksen kesinlikle yatay olanı da al derim çünkü dediğim gibi genelde 2 saat kuralı var. Hem bi yere gittiğinde dışarda cafede falan oturduğunda rahatça içinde yatabilir sürekli bebeğini yatırabilmek için fırsat veya imkan kollamak zorunda kalmazsın. Zaten ihtiyacına göre bi cosiyi takarsın bi yatay olanını. Biz izine arabayla gideceğiz ikisi de yanımızda olcak bende ihtiyaca göre değiştirip etmeyi düşünüyorum. ☺️ 6/7 aydan sonra da bebeğine göre karar verirsin kimisi içinde devam yatmayı seviyor kimisi artık sadece oturmak istiyor o durumda da buggy şekline geçersin. ☺️
Nisa1710 gurbetcianne97 yaa araba ile gideceksen götürüp getirmek daha kolay tabiki benim daha belli değil 😌
Gyzzzz Ben maxicosi 2’li set aldım yani biri yeni doğduğu zaman biride büyüyünce oturması için pusetiyle beraber indirimde 375€ aldım sıfır hemde. Www.babylux.nl sitesine bakabilirsin genelde indirimler oluyor
Gyzzzz Nisa1710 https://www.babylux.be/fr/trio-poussette-zelia-siege-auto-rock-bebe-confort-maxi-cosi.html Buyur canım bunun aynısını aldım 2 haftada geldi sürekli indirimler olduğu için kalmayabiliyor
Nisa1710 Gyzzzz evet şuan indirimde gözüküyor kalitesi felan iyi değil mi ? Birde joie var aynı fiyata
Hmsrln Bende çok kararsızım hanımlar, My Junior Charity Edition hope siyah renk araba ve siyah teker olanını düşünüyorum şimdilik.. sizde bir bakıp fikir verebilirmisiniz? Sizcede güzel mi?
Nisa1710 Hmsrln evet güzelmiiş ben beğendim ama açıkçası bebek arabası için en fazla ne kadar vermek gerekir düşünüyorum