aysenozgor CansuDRY tahmin olarak mı söyledi yoksa kesin kız mı :) ben 13 de bacak ara kısmını gördü boştu dolar diye emin olamıyorum size nasıl kesin dedi 😇
CansuDRY aysenozgor Hayır kesin olarak söyledi. Hatta kızımın bacak arasındaki boşluğu, oğlumun da pipisini göstermişti. İkisini de aynı doktor söyledi. Doktorum bu konuda çok tecrübelidir. Kimsede yanıldığını görmedim.
aysenozgor CansuDRY benim doktorum da 12 de tahminde bulunduğu arkadaşıma bugün 16 da kız dedi yanılmadı bana da kız tahmininde bulundu bende heyecanlanıyorum😇😇
Egeninannesi_16 ElifAlknl16 ben 15.haftada öğrendim kesin değil demişti doktor tabi ama ilk o zaman söylemişti erkek olacağınındoğru tahminmiş :)
2cocuk1annee ElifAlknl16 ilkinde 12 ikincide 14 değişmemişti ilkinde ikincide 25. Hafta o da değişmedi şuana kadar aynı doktora gidiyorum ben biraz doktor ve cihazla bebeğin pozisyonuyla alakalı bir durum sanırım
Yagmurdgdgn13 ElifAlknl16 10 haftalıkken erkeğe benziyor dendi. 14 haftalıkken kızımın olacağını öğrendim. 14 ve 15. Haftadan önceki tahminler yanlış çıkabilir.
Hayriye14 İkili test yaptılar geçen hafta yine erken cinsiyet için dedi benim doktorum bakalım bu hafta soylicekmi
Fatmagngrmz Ftmagkkya ay ağzınızdan bal damlıyor ☺️ Bir oğlum var bi kızım olsun çok istiyorum ama tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar rabbim herkese gönlündekini nasip etsin 🌸🤲🏻
Merveilgaz Bana doktor 2li tarama da yuzde doksan kiz dedi ama kesin degil dedi🙄 2 hafta sonraya randevum var bakalim
sabirsizanne1 ElifAlknl16 bizim 11+0 da ultrason da cinsiyeti belliydi ama kimse bize söylemedi tabi ben oğlum olacak dediğimde yine kimse bana inanmadı 15 te doktorum kesin erkek dedi