Grenpeopl 11+1 de tahmin yürüttü ama söylemedi değişebilir diye pozisyonu iyi falan da dedi gerçi ama bir sonraki gidişimiz de belli olur diye düşünüyorum 🐣
Elmas94 aysenozgor aminnn evladın kızı erkeği olmaz tabi ki sağlıklı olsunlar yeterli ama benim ilk bebeğim kız çoook istiyodum 🌸 çok güzel bir duygu, sizin de kesinleşir de içiniz rahatlar inş ✨
Yazyagmuru68 ElifAlknl16 bende yarin 12 haftalik oluyorum 13 haftamda kontrole gidicem umarim ogrenebilirim cok heycanliyim🥰
Ayum21 ElifAlknl16 25+3 gebeyim yüzde doksan erkek olduğunu 18 haftalıkken öğrendim ondan önce kız demişlerdi
turefb ElifAlknl16 11+5 te kıza benziyor dedi doktorum bana, 15+3 te de kesin erkek olduğunu öğrendik😅
Turaninci aaycasmsk ultrasonla bakıyor ya kan testınde degıl tabıkıde ultrasonda bakarken cınsıyetınıde soylemıstı☺️
Mirayneva ElifAlknl16 ilk gebelik te 12 haftalık ken öğrendim kızımı şimdiki gebelikte de 17 haftalık ken öğrendim yine kız 😅
aysenozgor CansuDRY tahmin olarak mı söyledi yoksa kesin kız mı :) ben 13 de bacak ara kısmını gördü boştu dolar diye emin olamıyorum size nasıl kesin dedi 😇