rodin123 Bizde 14+2 deyiz cinsiyetini göstermedi bi türlü utangaç yavrucum 🙈 2 kilo aldım şimdiden normal dedi doktor ama benim gibi kilo alan varmı ?
GlperYurtda Sedahoca bende şubat 7 😘💋 15+1 ❤️Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hayırlı olsun 🌹🙏🏻
Duygu07 13 haftalık hamileyim bu sabahtan itibaren karnımda iğne batması gibi batmalar oluyor aynı durumu yaşayan var mı acaba?
Patito__ Duygu07 evet bnde bugun 12+5 im alt karnmda agri ve karnmda bole igne batmasi gbi syler oluyor adet donemim normalde belki ondndir diorm ama
Sulemrahkuzey Duygu07 ben canım bende 13 haftalığım dün geceden beri uyuyamıyorum özellikle sol kasığımda bıçak saplanır gibi sancı giriyor gidiyor sabahı zor ettim
Duygu07 Patito__ aaa benim de adet dönemim demek ki o yüzden. Çok uzun sürmedi geçti bugün yok mesela
Patito__ Duygu07 bnmde bgun gecti yerini farkli br agri aldi bole kasigimin ic tarafnda batma gbi braz dha agrili sanki sallanir gbi degisik bsy acaba bu cocuk sallanmasndanmi bilemedm :))
Patito__ Sulemrahkuzey bnmde birebir ayni sabah bu agriyle uyandm sol kasigimda bole acili br sekilde 5-10 kere batmalar oldu sanki gerildi kasildi acilma gbi cocuk harkti belkide bilemedm
Elifmina Merhaba ❤️Ben de 15+1 ikinci gebeliğim bir kızım vardı şimdi bir de oğlumuz olacak Allah’ın izniyle 🙏 bende de baş ağrıları hat safhada 🤦♀️ Ama hepsi geçecek bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza aldığımızda inşallah 🤗