Cans50 Kızlar 13+1 im ben de dr um folik asit ve demir ilanına devam dedi.Merak ediyorum folik asiye devam eden var mı?Lütfen cevap.
Patito__ tugbaninmucizesi Anladm cnm artk hayrlisi insallah br sonraki kontrolumde icim rht eder belki 😂
Patito__ [bilinmeyen] bastan beri olnca sknti deil ztn bnm bir yakalior gununu br geri cikior bastnsa geriydi ztn karisik bn hicbsy anlamadm bu isten bi duzgn ilerleyemiom mehter marsi gbi 😂 artk hayrlisi insallah
Patito__ ebru_ecrin_demir takilmicm ama zorla taktiyo kendne bi duzgn durmuyo illa aklm hep onda olck 😂😂 bakalm artk bir sonraki kontrolmde insallah dha gerilemedyse icim rhtlr
ebru_ecrin_demir Patito__ korkma sağlıklı gelişimi devam ettiği sürece geriden gelsin önemli değil benimkide 4 gün geri geliyor belki son girdiğin ultrasonda ölçümünü yanlış yapmışlardır
Cansu01 14+1 şAfak 181 normal Doğum 14 şubat sezeryan 5 şubat ama sezeryan olacağım ilk sezeryan olmuştum 💕 cinsiyetimizde %80 erkek ☺️
Patito__ ebru_ecrin_demir saglikli olsnda ztn geri ileri onlra takilmiorm bilemiorm ayni dr ayni ultrason ama mecbur ongun beklicm insallah sknti yoktur
ebru_ecrin_demir Patito__ allahın izni ile yoktur o ultrason günü gelmesi için beklemeler öldürüyo insanı ben daha dün gördüm ama yinede endişelerim bitmiyor ve bidahaki kontrolüme 3 hafta var 😔
Patito__ ebru_ecrin_demir zaten hamilelik boyle gececek herlde bir kontrolden diger kontrole gun sayark ve hic ici rhat etmick insanin ama kucagimiza alinca bunlr gececek insallah bu kez de baska telaslr baslar tbi annelik hep telas telas telas 😎
Betfer Patito__ özellikle sol tarafta bir ağrım var . Kasıklarım ağrıyor . Benim erken doğum riskim de var 27deyim. Çok korkuyorum kanama ile gittim 2 gün yattımda. Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin zamanında