tugbaninmucizesi Patito__ evet. Benim de 5 6 gun oynuyordu ama su an yakaladı 2 gun bazen oynuyor ya da oynamıyor 😊💙
Patito__ tugbaninmucizesi iste bnm sormak istedigim bu fark bastn beri mi vr yoksa ilerleyen zamanlarda ara ara fark deisiyormu ?
tugbaninmucizesi Patito__ aynen benim de suanlik erkek bakalim saglikli olsun kiz olsun erkek olsun önemli değil 😊
Patito__ tugbaninmucizesi iste bnm bastn vardi sonra farki kapatmisti 12. Haftamda tekrr geri cikti ondn deisik geldi herkesn bastn vr snrdan tekrr olan yk bni endiselendiren olay bu
Duygu07 Sevinccc benimde baş ağrılarım çok oluyordu başıma buz torbası falan koyuyordum o derece. Doktor da suyu çok tüket dedi. Su içmeme dikkat edince azaldı ağrılar.
Patito__ tugbaninmucizesi Anladm cnm artk hayrlisi insallah br sonraki kontrolumde icim rht eder belki 😂
NesSmAri Denizliche aynı günmüş doktor kıza benziyor demişti ama net bişe söylemedi sağlıkla gelsin yavrularımız 13+4 anneleri🤣😍😍
Melikeayt Sulemrahkuzey belki değişir sen kalbini ferah tut bende çok istemiştim kız olmasını nasip oldu gibi çok şükür 🙏😍