tugbaninmucizesi Patito__ aynen benim de suanlik erkek bakalim saglikli olsun kiz olsun erkek olsun önemli değil 😊
Sulemrahkuzey edaduzenkosar seninki baya keyfine düşkün o zaman canım 😂 doktor tekrar yapalım dedi mi bi kaç gün sonra falan
Sevinccc Patito__ yani değişebiliyor bazen bizim doktorumuz %90 erkek dedi ama bakalım değişmez heralde
Patito__ Sevinccc degisen cok bnm doktorumda erkek dedi ama ck umit baglama suan on bir bilgi gbi dusun daha ck kucuk on gun snra tekrr bakackmis
Sulemrahkuzey Patito__ çok geri de değil canım kafana takma benim 3-4 gün öndeydi oda bu hafta iyi gelişmiş ama en son tam haftasıyla uyumluydu bebekle alakalı olabiliyor bazen canım
Patito__ Sulemrahkuzey dmekki deisimler normal ileri geri olablir dr da normal iki gn sknti degil dedi ama on gun snra randevm oyuzdn sordm baya kafama tkiliyor durup durup tsk ederm 💙
Busvey1616 Bu arada size birşey danışmak istiyorum. Sağlık ocağım bana monovit d3 9 damla verdi. Herkes fazla diyor fazlası zararlı diyor. Böyle kullanan oldu mu? Ayrıca elevit Demir ilacı ve kalsiyum kullanıyorum
Patito__ Busvey1616 bence ilavlrni dr una sor da kullan o cunku ilac veriyor zten zamani geldikce bn sdce decavit kullaniorm baska bsye gerk yk dedi drum
GlperYurtda Sedahoca bende şubat 7 😘💋 15+1 ❤️Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hayırlı olsun 🌹🙏🏻
Busvey1616 ereninannsi kesin dedi mi doktor ben bilerek gitmiyorum vakit geçsin öğrenemezsem diye. Görev nedeniyle köyde yaşıyoruz
Sulemrahkuzey Ya canlar göbekler çıkmaya başladı mı sizin benim 4-5 aylık gibi duruyor vallahi ikinci gebelikte erken çıkar derlerdi ama bu kadar erken beklemiyordum 🤷♀️
GamzeBalcDemircan Sulemrahkuzey benimde aynen öyle ya sanki 5 aylık gibiyim 2. Gebelik böyleymiş ama bukadarda beklemiyrdum
ElifAbr Sulemrahkuzey benim ilk gebeliğim, 14+2’yiz. Şaşırıyoruz göbeğim 5 aylık gibi sanki çabuk sisti karnım... şimdiden böyleysem düşünemiyorum son zamanlarda kendimi ben 🤭