msschemist Liyuzamom aynen oyle oluyor berrak bir renk benim o sekilde 3 haftadir geliyor takip ettim her sancimdan sonra gördum.
msschemist Liyuzamom bende ayniyim surekli gicik bir sanci var belimde ozellikle geceleri vuruyor daha cok cildiriyorummm 😵💫😵💫
Sacidenur Liyuzamom gece başlayıp şiddetlenen bir ağrıydı hastaneye giderken geldi kanama o da çok fazla değil ara ara gelen bir durum değildi
Liyuzamom Bakalım takip ediyorum belim çok ağrıyor sürekli tuvalete gidesim geliyor bi değişik hissediyorum sıcak basıyor
Rceyda Liyuzamom benim nişanımda aynen böyle gelmişti kalın uzayan içinde hc kan yoktu iki kere geldi hatta. Geldikten sonra haftalarca yatarak bekledim.
Liyuzamom kivirciginannesi Ben peçete silince geldi biraz internetten baktım olabilir diyor da bakalım 🤷
Seross10 Liyuzamom benimee çarşamba günü rahim ağzı uyarıldı 3 cm açıklık var denildi bebekte kanalda. Çarşamba gece de belimin sağ tarafında ara ara sert giren ağrım vardı perşembe öğlende yoğun akıntı içinde kahveye dönen lekelenmem oldu tek seferlik ama ağrım sızım yok şuanlık 39+0ız bugün
Rceyda Liyuzamom 28 haftalık serklajlıydım zaten yatıyordum yani. Sizin zamanınız gelms nişndır büyük ihtimalle. Sağlıkla doğurun inşallah🙏🏻
begoscann Benim iki gündür kanlı sümük gibi akıntım geliyor az az bugünde sarıya kaçan baya fazla akıntı geldi belim dehşet ağrıyor ya Hala herkes doğurmamı bekliyor bende nişan gelince doğurucam diye sevinmiştim iki gün oldu hala gelen yok 😐 39+4
Liyuzamom begoscann bende hala kanlı akıntı bekliyorum 😅🤣 belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor da bakalım