Tgbx mor_menekse1 aynı şeyleri yaşadım ikizden ikize transfüZyon sendromu vardı 20. Haftada ameliyat olduk yoksa her iki bebeğimide kaybedecektim. Bu ameliyatı yapabilen tr de 4 5 doktor var ben acıbadem atakentte mehmet aytaç yüksele oldum. Çok çok çok başarılı ve harika bir doktor. Nolur paraya kıyıp gidin. İmkanınız eger yoksa tedavisi sadece çapada var ama vakit kaybetmeyin hiç durmadan gidin derim.
mor_menekse1 Tgbx haftası Gecmiş canım biliyorum lazerle aradaki damarı mı yaktılar şimdi durumları nasıl zamanında gitmeliydim bunada şükür halla gelişim var bekliyoruz Allah büyüktür
Lisen Tgbx bende oldum ama ankarada , birini kaybettim bebeğimin .. ücret olarak ne kadar verdiniz acaba ?
Lisen Tgbx neden kaybettim inan bilmiyorum, olabilir dediler ama çok üzüldüm toparlayamadım kendimi ..
elf0 Sehenz bulantılarım başladıysa kalp atışı duyulmuştur benim doktor öyle demişti 🙈 Pazartesi 10 haftalık oluyoruz biz de iki kese var ama tek yumurta mı oluyor çift mi anlayamadım hala doktora dorcam gidince
Sehenz elf0 kalp atışı duyma konusunda çözemedim doktoru çokta memnun kalmadım zaten değiştiricem başka doktora gidicem mide bulantım hiç durmuyo resmen ama endişelenmedim illaki duyulur zamanla 🙏🏼
Tgbx mor_menekse1 sizden ricam aytaç hocama bir kere gidin. Bakın ben anlatmayayım siz tanısın ikiz bebekler konusunda dahi diyebilirim. İnstagramdan adını yazın prof. Dr mehmet aytaç yüksel. Hep ikizlerle alakalı başarıları var. Çapaya kalsa bende bebeklerimin birini kaybedebilirdim. Ama suan çok iyiyiz hamd olsun. Ameliyat olalı 3 hafta oldu.
Tgbx Lisen yakılan kan damarlarından ayrı damar hiç yoktur yani yaktıktan sonra bagımsız damar kalmadıgından diğerini kaybetmişsindir. Çok üzücü bir süreç rabbim kimselere yaşatmasın. Korkudan canım cıkıyor hala
Tgbx Lisen Lisen bnmkide 2. Evreydi. Çocukları besleyen kan damarlarının tamamı ortaktır. Yani damarları yaktıklarında birine hiç kan gitmez ve kalbi durur. Anneden kanı ilk alan yaşar. Gecen bir arkadasım daha oldu malesef oda kaybetti bebeğinin birini.
Lisen Tgbx ameliyattan 1 gün sonra kalbi durdu 😣 o zamana kadar damarı kesilmiş olsa çoktan durmaz mıydı? Arkadaşınız burada mı? Konuşmak isterim, Aytaç beye mi oldu ameliyat?
Tgbx Lisen arkadaşımın bebegininde ameliyattan birkaç saat sonra kalbi durdu. Aytaç bey yaptı ameliyatı yani şöyleymiş, bu durumda bebekler arası ortalama fark %30 max iken daha fazlaysa bunu anlayabiliyormuşuz.
Lisen Tgbx kilo mu max %30 iken ? Yani 30 dan fazlaysa kaybediliyor? Bu konuda baya bilgilisiniz, dinlemek isterim sizi