nslspsy9 ZEYNEP2025 İnşaAllah Canım senin dediğin gibi yapıcam Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zeynep344 Birgul bende 4 gün kala test yaptırdım 17 çıktı doktor hamilesin dedi ama bana çok düşük geldi değeri 4 gün bekle tekrar gel dedi çok endişeliyim siz ne kadar sonra tekrar test yaptınız
Giz3m10 nslspsy9 aynı benimde öyle bende korkuyorum . Sat : 15 Aralık Bat: 15 Ocak 10 Ocak 51,33 14 Ocak 130,9 Değerlerim .
nslspsy9 Giz3m10 değerlerimiz aynı canım rabbim hakkımız da hayırlısı neyse onu nasip etsin inşaAllah
Ozgeliko ozmus merhaba geç döllenme mi olmustu acaba? Benimde bugün 3.günüm ve idrar testi negatif,o yüzden soruyorum bir umut olur belki diye ☺️🙏
ozmus Ozgeliko ilk 3 ultrason muayenesinde doktor geç döllenme olabilir dedi fakat daha sonrasında haftasını yakaladı 😊 Allah gönlünüze göre versin inşallah bir an önce istediğiniz olur 💙
Ozgeliko ozmus Cok teşekkür ederim cevabınız için,amin inşaallah 🙏 sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah 🙏💜💜
Cgdmustn nslspsy9 abimin eşi oldu değeri 178 di sonra 303 oldu sonra geri düştü :( kimyasal gebelik dediler , inşallah sizinki yükselir