Ozgeliko ozmus merhaba geç döllenme mi olmustu acaba? Benimde bugün 3.günüm ve idrar testi negatif,o yüzden soruyorum bir umut olur belki diye ☺️🙏
nslspsy9 Fadiiik riskli gebelik şu an değerlerim düşük olduğu için korkuyorum Benim gibi olanlar var mı
Cgdmustn nslspsy9 abimin eşi oldu değeri 178 di sonra 303 oldu sonra geri düştü :( kimyasal gebelik dediler , inşallah sizinki yükselir
nslspsy9 Fadiiik canım senin değerlerin yüksek yani iyi Allah’ın izniyle daha da yükselir İnşaAllah 🤲🏻
kayraninannesii Fadiiik hayır benim adetime 3 gün vardı dügünüm olmustu resmen cok ters bir zamanda hamile kalmışım hemen normalde regl bitince kalınır derler ama benim 3 gün kala oldu hamile kalmışım hemen
ZEYNEP2025 nslspsy9 Adetim 3 fun gecmisti 50 cikmisti 2 gun sonra 160 oldu daha da yaptirmadim suan 34+1 oldu moralinizi bozmayin artmis sonucta
nslspsy9 ZEYNEP2025 İnşaAllah dediğiniz gibi olur İnşaAllah rabbim hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🏻
Nessozz Fadiiik 1 hafta bekledim gecikme için. Kan tahlili yaptırdım direk 4400 çıkmıştı. 5 haftalıktı.
Merve-tezcan1 nslspsy9 Canım öncelikle hiç sıkma canını.. şuan en önemli şey moralinin yerinde olması senin için.. doktorlar 2 günde bir beta hcg yaptırın diyor eğer düşüş yoksa bi sıkıntı zaten yok diyorlar bana öyle dedi yani. İnşallah hayırlısı olur hakkında öyle dua et 🙏🏻
ZEYNEP2025 nslspsy9 Olur Allah’ın izniyle .Benim 1 dusugum oldu degerim dusuk cikmisti diye sabah aksam kafada ayni dusunce vardi aman duser mi tutunur mu diye diye stresten kendimi bitirmistim . Akisina birakin o zaman hersey yolunda gidiyor .
Sevaa02 Benim 1 hafta gecikmem vardı. Normalde de zaten her ay beklediğimden 3 4 gün sonra adet olurdum. 1 hafta gecikmeyle idrar testi pozitif çıktı ertesi gün kanda 2bin küsür çıktı ortalama 5 haftalık hamileydim.
nslspsy9 ZEYNEP2025 İnşaAllah Canım senin dediğin gibi yapıcam Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻