Kbrskr EserrK bende 38. Haftamda cati muayenesi oldum 2 gün sonra kanli kahverengi akinti geldi ertesi günde aksama kadar kahverengi akintim devam etti, sonra kesildi. cati muayenesinden sonra normal diye dusunuyorum 😞
EserrK Zynppp1 doktor 42-43 haftaya kadar yolu var suyu falan yerindeyse dedi de sancın olmazsa yatırırız 3-4 gün daha bekleyip dedi canım Pazartesi gitcem bakalım ne olursa
MahmutDilanDemir Minigimkizzim cnm doktora gittin mi akıntı normal mu dedi bende de bugün öyle oldu bende 39.2 haftalık oldum
Aysenurtsr MahmutDilanDemir 38+5 de yaptim, sabah nisan geldi, sonra sancilar 20 15 dk da girdi, hareket ettim dus aldim, kanama biraz fazlalasti ve sancilarim 5 dkya dustu gittim 3,5 cm acilma olmus dogum baslamisti.
Tase EserrK Bendede kan geldi ve hastaneye gottim iki testdwn sonra suyun geldigini anladilar.. yirtik vardi ama su biraz kanla birlikde cikti ondan dolayi kanamam olmus yani ben sen olsam giderdim cünkü kesede yirtilma oldugunda bakteri kapa biliyor bebekler buda cok zararliymis
Suu EserrK canım oncelıkle hayrlı saglıklı dogumlar dılerım ben dogum yapalı 1 ay oluyor devlet hastanesıne gıdıyordum benı yanlıs hesaplaama yaparak sureklı eve gonderdı acıldekıe kadın doktor ve ben42+3 de acil sezaryana alınarak Doğum yaptım yazmıycaktım ama ıcım rahat etmezdı lütfen evde cekme sancını nısanın gelmıs ve hastanede kontrol altında ol benımde ne suyum geldı nede baska belırtı allah tarafından 42 nısanım geldı yoksa dahada almıycaklardj ve ona ragmen benı eve yollamaya calıstı gıtmedım kortum suyum ıyıydı ama plasanta yaslanmıs ve benı zorla eve gondermeye çalışan geri zekalı doktor yuzunden bebegımı kaybedıyordum yatısımı yaptıedım acılmamı beklerlerken nst baglanıyordum surwklı takıpteydım daha sonrasında bebek ıcerde fazla kaldıgı ıcın kalbı yavaslamaya ve nabzı dusmye oksıjensız kalmaya basladı ve son nst gırdıgımde bebegın kalbı durmak uzereydı veya durdu sanırım benı sanıyeler ıcerısınde amalıyfa aldılar o yüzden herseyde vardır bır hayr 41 haftandaymıssın bence dıretme derım sancıyı evde cekmek ıcın xunku bu haftalar rısklı haftalar rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah 🙏🙏dedıgım gıbı yazmak benım boynumun borcu bılgılendırmek yardımcı olmak hayrlı dogumlar ınsallah 🙏
MahmutDilanDemir Aysenurtsr canım şuan benimde kanama başladı doktora gittim 2 santim açılmiş dedi evdeyim şuan yürüyüş yapiyorum sen ne yaptın
MahmutDilanDemir Minigimkizzim maşallah allah bağişlasın kanamam bugün benimde doktora gittim 2 santim açilmiş dedi sancı olunca yine gel dedi şimdi evin içinde yürüyüş yapiyorum ama hala kanamam var
Aysenurtsr MahmutDilanDemir ev islerine devam ettim, egildim kalktim daima, belimi duvara vererek comeldim, dusa girip sicak suyla belime masaj yaparak 2 defa yikandim. Insallah kolay olur dogumunuz sizinde
MahmutDilanDemir Aysenurtsr allah razı olsun cnm ya dua edermisin bana eşim bir haftalığına Doğum için yurtdişindan geldi iki günü gitti 5 günü kaldı çok kalma imkanıda yok onun için eşim yanımdayken hayırlısıyla doğmasını istiyoruz