sedo112 EserrK hakkınızda hayırlısı inşallah bizde 38+4 le beklemedeyiz 2cm açıklıkla benimde cati muayenesi geçen hafta yapıldı ve iki gün sonra nisan geldi ama ne gelen var ne giden hala ara ara parça parçada geliyor anlamadım bende
Neroizm EserrK tarife bakilirsa nisan o. Cati muayenesinin tetikledigi bilinen bir set zaten. 🙂 hayirli olsun simdiden.
sedo112 EserrK bakıldı canım dünden önceki gün tekrar kontrolum vardı hala 2 cm dedi ilerlememesi canımı sıkıyor ya zaten sancı gelmeden de zor ilerlemesi böyle yavaş yavaş suni sanciya gidiyormuş gibi hissediyorum
EserrK sedo112 suni sancı da kimisinde etki etmiyomuş sonu sezeryana gidiyomuş bende çok korkuyorum öyle olmasından inşAllah öyle olmaz
Aysel49 EserrK normalde 39 hafta ama bebegimin kilosundan dolayı 40 hafta olduk canım 1 hafta önde gelişimi
Ayyildiz EserrK muaneye kontrol yok mu birde git doktora baksın aklındaki soru işaretleri kalkar enazindan
EserrK Aleynaozkayaa muayeneden ötürü galiba çünkü daha ne gelen vaaarr ne giden su da gelmedi bebişte 😄
Deletedmom397 Aysenurtsr sizle ayniydik sadece benim sancilarim henüz gelmedi :) hayirli olsun gözünüz aydin
EserrK Aysenurtsr maşAllah Allah’a şükürler olsun sağlıkla büyütün inşAllah darısı bütün gebelere bende dahil olmak üzere😄 ben daha bekliyorum henüz gelen giden yok canım adına çok sevindim 😊😊❤️
Aysenurtsr Deletedmom397 allah razi olsun, kanamam oldu sancilarim basladi, kendi sancilarimla dogdu allaha sukur darisi basiniza olsun insallah 🤗
EserrK Zynppp1 doktor 42-43 haftaya kadar yolu var suyu falan yerindeyse dedi de sancın olmazsa yatırırız 3-4 gün daha bekleyip dedi canım Pazartesi gitcem bakalım ne olursa