zeeynepp19
zeeynepp19 merhabalar Zeynep hanım ben ilk dogumumu ve kontrollerimi hep oraya yaptırdım oraya gittim 2019 Kasım 24 de kızımı aldım kucağıma çok cokkkkk az kalır yanında baya Bi memnun kaldım sancim ve suyum gelince hastaneye gittim acilmam vardı 2 cm yukarıya aldılar Bi odanın içinde sancimi çektim beni doğum yaptıracak doktor hep başımda bekledi ama oraya iğne dahil hiç Bi şey almıyorlar komple soyunup Bi poşete koyuyorsun sonra sana gecelik tarzi Bi şey veriyorlar onunla doğum yapana kadar duruyorsun karnında nst yemek geliyor önüne arada bir eşini anneni alıyorlar 5 10 dk görüyorlar sonra Bi hemşire geliyor duş aldırıyor rahatlaman için masaj yapıyor sonra diğer Bi hemşire plates topuyla geliyor acilman kolay olsun diye yardimci oluyor Bi bask hemşire geldi beni yürüttü sancim geldikçe derin derin nefes alıp vermemi söyledi sırtıma masaj yaptı çok ilgililer di yani özel hastane gibi sonrasında zaten baş ebe saat başı gelip bakıyor açılma varmi yokmu diye açılma doğuma az kaldıysa o yattiığımız yatak doğum yatağına dönüşüyor dogjmu başımda bekleyen yemeğe bile gitmeyen doktor yaptırdı guzel di doğum yaparken tabiki hemşireler 2 3 doktor geliyor benim dogumum bu şekilde oldu sonrasında zaten bwbegin üstünü istiyorlar sonra aşağı odaya gönderiyor lar ben çok memnun kaldım 2. Gwbeligim şuan gene şehir hastanesine gidiyorum ins dogumu orada yapicam…