Mercimek- Handenurrr estağfurullah canım sorabilirsin tabiki. Ben refakatçi olarak ablamı yazdırmıştım o yüzden sancı odasında ve doğum sonrasında hep ablam vardı yanımda. Doğum başlayınca direkt ablamı çıkardılar. Doğum sonrasında odaya eşimi bebegi görmesi için hep aldılar ama. Birde benim eşim refakatçim değildi ama diğer odalarda yanında eşi refakatçi olan vardı🌸
Handenurrr Mercimek- eşimi önce refakatçi yazdirsam sancı odasindayken falan onunla beklesem ve sonradan da normal refakatçim ile onu değiştirsem oluyor mu ki oyle
Mercimek- Handenurrr Ben de sordum aynı şeyi ama pandemiden dolayı çok değişiklik yapmıyoruz dediler canım 🌸
Rueemeysa Handenurrr değişiklik olmuyor bi kişi refakatçi gösterebiliyorsun ve o kişi sürekli refakatçin oluyor
Rueemeysa Nehir-Poyraz tek kişilik ve iki kişilik odalar temiz ve konforlu gerçekten bizim şansımıza tek kişilik geldi iki kişiliklerde de gördüğüm kadarıyla arada perde vardı ve iki ayrı televizyon gözüküyordu kapılar açıkken öyle gördüm
Rueemeysa Ben 12 ocakta doğum yaptım ve böyleydi herşey ve gerçekten ilgililer doğum bittiğinde suyumu bile kendileri içirdiler çok yardımcı oldular bana normal odays geçince de sürekli kontrole gidip geliyor zaten ben memnun kaldım daha ne olsun
Nehir-Poyraz Rueemeysa yaaa çok teşekkür ederim bide gidip orayı denicem o zaman özele o kadar para vermek mantıklı gelmiyo şu dönemde malesef benim için en önemli şeylerden biri odalar zaten. Gazide üç kişilik odada yatınca kürtajda sinirim bozuldu bide doğum yapacakla yapanla aynı oda insan kötü oluyodu. Tek kişilik oda önemli o yüzden benim için. Sağolun 🥰
Handenurrr Rueemeysa peki bizim simdi ilk çocuğumuz esim refakatçi kalsa yeterince yardımcı olabilirmi bana sizce
Rueemeysa Handenurrr bizimdr ilkti eşim tuvalete kadar götürdü beni doğum sonrası pijamalarımı giydirdi saçlarımı toplayıp bağladı sancı çekerken ben yatakta ayakta bekledi elimi tuttu sancı girdikçe belime masaj yaptı başka kimseye gerek duymadım bunları yapabileceğine inanıyorsanız tabi ki de eş kalabilir normal odada sürekli bebek ağladıkça baktı ilk biraz zorlanıyorsun oturup kalkmakta ne kadar normal de olsa ağrın ve ödemin oluyor
Mucizem26 ozgese-s sanirim ona anestezi kararveriyor ama bende merak ettim ilk sezaryanim spinal olmustu bu nasil olcak acaba
Mucizem26 Cerenayd cok sagol canim benimde ilk kizimda eskishirde dogmustu orda. Da dikis atilirken giydirip yanda bi odaya almislardi burdada ayniymis demekki 😊
Rueemeysa Aycan051415 havluyu sen götür brnce bana teklif ettiler duş alabilirsin rahatlamak için diye ama ben girmek istemedim havlu verdiklerini sanmıyorum ama duşa girebilirsin diyorlar sürekli sen sormasan da
Ba_momss Rueemeysa kapının kenarındaki dolapta vardı havlu ve yedek çarşaf nevresim falan 🤭ben vc zor girdim banyoyu asla yapmadım kaç defa dediler sütun insin gir bı duşa diye de yapamam fobim var başka yerde duş vc dedim😁
Mucizem26 Cerenayd bide canım bisey daha sorucam bana ilk dogumda planli sezaryan olmasina ragmen suni sanci verildi az bi acilmam olmasini bekledilerdi acilmaya baktılar ozmaan kizmistim zaten sezaryan olcak neden bu sacmalik diye prosedür gereği demisti hemsire lavman yapip sonta takmisti acaba lavman yaptilarmi sanada sontayi odada mi taktilar amiliyathanedemi acaba
Mucizem26 Cerenayd bide canım 2.sezaryaninmis ya benimde 21 aylik kizim var asiri anneci bizim ankarda kimsemiz yok annem gelicek yanimda kalmaya kizim babasiyla durmaz hic acaba hastaneye yaniniza geldi mi hic ilk bebisiniz virus var falan hic istemiyorum aslinda ama nasil olcak bilmiyorum ☹️
Cerenayd Mucizem26 malesef hastahaneye babadan bide refakatcidan baska kimseyi almiyorlar ama genede bi rica ederseniz belki alirlar benim oğlumda iki yasinda kardesini gorebilirmi dedim onlarda maalesef alamıyoruz dediler
Mucizem26 Cerenayd kimseyle durmaz bide durcak kimse yok yaninda kayinvalidem gelicekti oda dusmus ayagi kirildi bensiz asla durmuyor surekli yaninfa ben oldugumdan
Mucizem26 Cerenayd anladim canim 4unde gidicem 37+3 oluyorum tahlil yapariz bir sonraki haftada gunu veririrz dedi 2gun nasil olcak bilmiyorum 2.olunca cok zor gozum arkada kalicak evde kiz kalinca