Gul-42 nese_gocuk arkadasım yaptı gayet saglıklılar sunnet bıle oldular😀sadece bırısı daha uzun yattı hastanede
Hilalkhrmn417 nese_gocuk yok mu arttıran 😅 Allah kolaylık versin hayırlı doğumlar nasip etsin Allah’ım size..
nese_gocuk dilek6 eşimin ailesinde var bide klomen çatlatma iğnesi oldum ondada ihtimal yüksek oluyomus
dilek6 nese_gocuk rabbim size bağışlasın 🥰🌼 bende istiyorum çok ama tek oldu 😬😅 ilerde inşallah banada nasip olur 😍
annesialisi nese_gocuk bu iğneyi ille doktor mu yapıyor sağlık ocağına gitsek yapmaz mı. Bizde 8 aydır deniyoruz çocuk olmuyor doktor ille 1 yıl geçsin diyor.
Kahveli nese_gocuk oyyy üçüz mü😄 saglikla doğusunlar inşallah. Dogumdan sonra yanınızda kim kalacak maddiyat olarak hazır mısınız bu duruma merak ettim😊
Asel2520 nese_gocuk oy maşallah bizim de doktor ultrasyonda 3. Yü arıyordu ben şok olmuştum 😂😂 benimkide ikiz ama bide 2 yaşına girecek kızım var oda minnoş aynı 3 üz gibi işte 😂😂 allah yardımcımız olsun inşallah
charlottececi nese_gocuk bizim ailede oldu ucuz. Bir bebekte bazi skintilar oldu ameliyat oldu ama genetikti o da. Simdi ucunun de masallahi var. Tabi biraz kuvozde kaldilar. Ben de ikiz gebeyim suan ailenin masallahi var 🤪
Anisalenamom Maşallah canım 🥰 Tedaviyle mi oldu ailede varmı ? Sağlıkla al kucağına 🤲 Allah kolaylık versin hepimize . Benim kızda 15 aylık ikizlere hamileyim tedavisiz anne tarafımda var bizde 3 üz gibi büyütecez 😂😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲