123ozgee Esos00 Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻Bu arada bebeğinizi de Allah analı babalı büyütsün 🥰
minimalannee Esos00 çatı muayenesinde acıma yaşamadım da 39+5 olduk pazartesi muayenem var doktordan uyarmasını isteyeceğim olmadı sıyırma işlemide yapmasını isteyeceğimde o yüzden sormak istedim .. 38de çatı muayenesi yaptı 39da bebeğim kanala girdi ama hiç alttan muayene etmedi bir daha bi aklım takıldı🤦🏻♀️
Esos00 minimalannee ben de 41 e kadar bekleriz ona göre konuşup hastane yatışını yaparız demişti. Bence suyunuz yeterliyse bebişte iyiyse bekleyebilir doktorunuz
Yagmurn Benimde 37+5 de çatı muayenesi yaptı ama hiç acımadı. 1cm açıklık var ama normal bu haftalarda dedi. Yolu uzun daha inmemiş gibi şeyler söyledi yani hemen doğum bekleme demek istedi sanırım🤔
Yagmurn 123ozgee inmemiş sanırım bunu anladım. 1 cm açıklık önemli değil son haftalarda olabilir dedi. Merdiven inip çıkmak bu kadar etkili mi demeyeceğim bakalım
bebeklerin_annesi 123ozgee hiç açılma yoksa acı biraz daha fazla oluyor Ben bir kere yaptırdım açılma yoktu doğum için gittim 3 santim vardı daha az acı hissettim Normal doğum yaparken hiç hissetmedim alat muayeneye Bende kızımı tam 41+0 da doğurdum
123ozgee bebeklerin_annesi Her kontrole gittiğinizde alttan muayene yapıyorlar mı yoksa nstye göre mi yapıyorlar acaba
bebeklerin_annesi 123ozgee her gittiğiniz de yapılmaz Bazı doktor normal doğuma göre uygun mu dşye bakar 35 den sonra sanırım Ben de doktora sordum gerek yok doğuma gelince bakarız dedi nts ye girdim sancı çıktı alttan muayene o şekil yapıldı
minimalannee Esos00 aksi bir şey yoktu banada 40+4 e kadar bekleriz dedi ama bende 41 e kadar beklemek istiyorum