Zilananne Renginveannesi_ gerçekten çok farklı bi duydu Rabbim istiyen hic kimsenin kucağını boş bırakmasın canım inşallah 🥰🌺
Sinem-Akman Zilananne benim test çok çok silik çıktı bide demin tozpembe akntının içinde leke geldi kesildi 🙈🙈 🤲🤲🤲 Aminnn İnşAllahhh 😊😊
Zilananne Sinem-Akman korkma strese girme canım inşallah bişey olmaz ama bı kadın doğuma git pazartesi düşük tehlikesi olabilir ilac veriyorlar
Sinem-Akman Zilananne yok kuzum ya birşey den değildir çok soluktu kesildi hemen zaten 😊 yerleşmeydi belkide 🙈
Umutunannesi123 Sinem-Akman evet canim yerlesme o bende 3 parca kan pihtisi geldi atta bans herkes dusuk napiyosun dedi uzerine 3 4 gun peceteye silmeyle pembe kan geldi cok sukur Suan 13 hafta bitecek sag Salim alalim kucaklarimiza
M_elek34 Zilananne benim de ilk testim böyle çıktı doktora gittiğim de 2 haftalık dedi erken olduğu için böyle silik çıkması normal bir diğer olasılık da dış gebelikte böyle çıkar
Zilananne M_elek34 yani bilmiyorum ama kan tahlili yaptırdım aile hekiminde pozitif dedi ama bilmiyorum ki insallah normal gebeliktr☺️
Ozgeliko Zilananne öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize 🙏 gecikmenin 5.günü demişsiniz,daha önce test yapmış miydiniz acaba çıkmış miydi ?
Zilananne Ozgeliko yani geçen aylrda çok yapmıştım ama bu sefer ilk defa yaptm vee hemn 2dk içinde böyle oldu🌺
Sinem-Akman Zilananne inşAllahhh balım devamı gelmedi ama bakalım 😊 sabahta çok çok silik hayali bir çizgi vardı ışıkta görünen bakalım ne çıkacak 😊
Zilananne Sinem-Akman inşallah canım yarında evde bi test yap bence sabah ac karınla daha belirgin oluyor ben öyle yapmıştım pazarteside kadın doğuma git inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Ozgeliko Zilananne anladım canım,benimde bugün gecikmemin 3. Günüydü test yaptım ama çıkmadı,o yüzden sordum öncesinde yapıp negatif olup sonra mi pozitife döndü acaba diye ☺️ çok teşekkür ederim
Sinem-Akman Zilananne valla bugünde öyle yaptım balım ama aşırı silik çıktı inşAllahhh yine çıkar 🤲🤲😊😊 amin inşAllahhh vardır da sağlıklıdır RABBİM senin bebişede sağlık sıhhat versin sağsağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin 🤲🤲 Olmayan isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllahhh 🤲🤲🤲
Zilananne Sinem-Akman amin amin inşallah sağ salim inşallah dogarda kucağımıza alırız inşallah Allah tüm istiyenlere versin inşallah ☺️🤭
Zilananne Ozgeliko inşallah seninde vardır canım pazartesi gecikmen olursa bı kadın doğuma git canım tedbirini al☺️
Zilananne Sinem-Akman Rabbim tüm istiyenlere versin Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 😘🥰
Zilananne Sinem-Akman merhaba sinem hanım doktora gittiniz mi merak ettim ne çıktı testiniz inşallah bebiş vardır 🌺