Gulo8984 NurKaradmn annen yada bi yakınından yardım iste canım sürekli bakıp temizlesinler saçını dogurmadan bi doğurdularmı allahh ozaman basedemezsin
YagizAsyaMom NurKaradmn sirke çok mu onlar çok sık hızlı ürüyorlar yahu 😑 sen istersen 2 dakika eczaneye gidip hamile olduğunu belirterek ilaç sor
ElifKarata NurKaradmn sirkeler de varsa ilaçsız temizlenmez canm sürekli ürer 😣😩doktoruna sor en güzeli uygun bir ilaç önerir
Ayseguldnzmstk NurKaradmn zeytinyağı da döküyor diye biliyorum, saçlarına bolca dök iyice tara yürüyemez kayar düşerler taradıkça
Gizemvencoglu NurKaradmn doktorunuza ulaşmaya çalışın kontrolü beklemenize gerek yok. Ya da alacağınız eczaneye danışın onlarda muhakkak biliyorlardır sirke denemeyin ama bence
zehracinar NurKaradmn Bitin bence en kesin ve en hızlı çözümü saçı boyamak,bazı doktorlar gebelikte öneriyor bazıları önermiyor,siz doktorunuza danışıp boyayabilirsiniz
Elifelik NurKaradmn fıstık kontrolün haftaya olabilirde sen dr arıyamıyomusun arıyıp bi sor yada kontrolden önce bi git kafana göre iş yapma
slmdnr en iyisi sinek ilaci biz kucukken hep onu sıktı annem babam bizde geciyordu yatilida kaldigimiz icin ama hamilelikte doktoruna sor tabi
Neslyy NurKaradmn sirkeyle yıkamakta geçiriyor diye biliyorum ama yinede bi araştırın sirke döküp bekleyin bir süre hemen yıkamayın😕