NurKaradmn Kızlar görümcemin kızından görümceme sonrada bana geçti 38. Haftaya yeni girdik çok kaşınıyor şok oldum görünce bitleri şampuan vs de kullanamam kimyasal doğumda her an olabilir ne yapabilirim bir fikri olan var mı daha önce başına gelmiş olan var mı yardım edin lütfen 🙏
ElifKarata NurKaradmn bit tarağı al canm Demir olanlarından saçını yıkadıktan sonra tara kolanya yada ıspurtu da döküyorlar bit olunca ama ıspurtunun zararı olabılır mı bilmiyorum
Gizemvencoglu NurKaradmn 36. Haftasında bi arkadaşıma olmuştu doktoru bit şampuanı verdi tarağıyla beraber bi kaç kez de anca arındı sende bir danış istersen iyice çoğalmadan 🙏🏼🙏🏼
YagizAsyaMom NurKaradmn üzüm sirkesi al. Yada limon kolonyası. Bu ikisi birleri bir güzel öldürür. Daha sonra sık dişli bit fırçaları var. Onlarla oturup taramaktan başka çare yok maalesef bit taraya taraya kayboluyor😑
NurKaradmn NurKaradmn @adm sabitler misin lütfen daha çok kişi görürse öneri o kadar çok olur belki başına gelen biri çıkar yardımcı olur lütfen 🙏
NurKaradmn Eymenensari canım kontrölüm haftaya yani doğurmaz isem haftaya kadar iki gün önce doktordaydım zaten ama ne biliyim böyle bir şey olacağını benim acil bir çözüme ihtiyacım var napıcam ben 😞
AleynaAnne NurKaradmn doktorunun numarasi varsa ara ozaman doktorumdan habersiz kafana bisey surme canm ne olur ne olmaz Allah gostermesin
NurKaradmn Gizemvencoglu kontrölüm haftaya işte haftaya kadar bekleyemem ya da o zamana kadar doğurabilirimde gidip herhangi bir şampuan alıp yıkasam acaba zararı çok olur mu ?
ElifKarata NurKaradmn sirkeler de varsa ilaçsız temizlenmez canm sürekli ürer 😣😩doktoruna sor en güzeli uygun bir ilaç önerir
NurKaradmn YagizAsyaMom ikisini birbirine karıştırıp saçıma öyle sürsem bir şey olur mu acaba hani daha etkili olur belki
Gizemvencoglu NurKaradmn doktorunuza ulaşmaya çalışın kontrolü beklemenize gerek yok. Ya da alacağınız eczaneye danışın onlarda muhakkak biliyorlardır sirke denemeyin ama bence
YagizAsyaMom NurKaradmn ikisi değil de önce. Kolonya ile bir güzel dök bol bol tara en son banyodan çıkarken sirke dök. Başını havluya sar. 15 dakika bekle sonra yine tara ölmüş olur bitler zaten
NurKaradmn YagizAsyaMom sirkeyi su ile seyreltmem gerekirmi yoksa sade hali ile mi yapmalıyım birde sirkelerde işe yarar mı ?
YagizAsyaMom NurKaradmn yo direk saf sirkeyi dök kafana sirke hem doğal hemde asitli olduğu için çok güzel öldürüyor maalesef kız kardeşim çok sık bit kapıyor okuldan ondan dolayı tecrübe edindik 😑