Babies16 Adysms5502 ben cilekten beyaz sallanan besigi aldim buyuk olanini.uzun sur eyanimda kalabilir.kucuk yatakalri 6 ayindna sorna degistrmek grekiyor bebek elini kolunu carpiyor ve uyaniyor
Ayvaaaaaa Babies16 içine yatağını ve uyku setini set olarak mı aldınız yoksa ayrı mı. Bende çilek düşünüyorum
gonulcelen Adysms5502 kusma gaz vs için öneriliyor yan yatış destekleri falan da var kısa süre ztn kullanılan yastık biçimde birşey bakalım ne kdr ihtiyacımızı giderecek
Babies16 Adysms5502 https://www.cilek.com/tr/beyaz-sallanan-bebek-karyolasi-70x130-cm model bu.resimleri var kaydirdikca cikiyor
muhteriz Park beşik kullanan anneler acaba yatak yanı olarak kullanışlı olur mu, ilk zamanlar geceleri sürekli kalkıp beşiğin içinden almak zor olur diye tereddüt ediyorum
Elifelik Adysms5502 cnm anne yanı olandan tercih et hem daha şık hem daha kullanışlı bende anne yanıda kullanılan yatak aldım park yataktan vazgeçip iyikide öyle yapmışım çokta şık
Adysms5502 Elifelik evet çok şık Anne yanı olarak kullanılanlar fakat ben uzun süre kullanmak istediğim için 2 -3 yıl o yüzden park yatak daha kullanışlı geldi bana 🤔
ElifKarata [bilinmeyen] canm benm daha Doğuma var 33 gün bende aldım reflü yatağı kussa da kusmasa da kullanmalımıyım nasıl kullanılacak
Elifelik Adysms5502 cnm ben hem anne yanı olan hemde 3 yada 4 yaşına kadar kullanılan sallananilen mobilya olandan aldım tavsiye ederim
Tgcomer Adysms5502 ben ikisinide sevmiyorum. Anne yanı al bi tane sonrada ımkan varsa oda yap orayada montessori yaptır
Babies16 Set olarak aldim ben haziran ayinda.suan ustune yine zam gelmis herseyin.ben odasinida ordan aldim tum yataklari cibinlikleri fln herseyi.guzel kaliteli begendim
Ayvaaaaaa Babies16 bu ayın sonunda yeniden zam geliyormuş %40 kadar. Zaten paranın bir değeri kalmadı 🤷♀️
pamuk_anne Bugün detaylı gezdim ben de. Arkadaşlar sadece ilk dönemler için bile park yatağın içine bebeği nasıl koyacaksınız 2 saatte bir emzirmeye kalksaniz nasıl oradan alıp kaldiracaksiniz, zor olmaz mı. Ben anne yanı düşündüm çünkü emzirme için hele de o alışma dönemi için yanımda olsun elim hep üstünde olsun istedim. Sizce yanlış mı? 6 ay anne yanında yatar sonra park yatak veya büyüyen beşik geçiş yaparız dedim ama yanlışsa söyleyin aklıma gelmeyen bişey olabilir?