Imasleeper Bayhanayse yoo değil sadece bebek hakkında fazlaca bilgiye sahip oluyosunuz. İşte damarlarına kadar bakıyorlar tıkalı mı değil mi bi sıkıntısı var mı yok mu inceleniyor birde minnoşun suratı gözüküyor 🥰🥰
Yagmur2210 Bayhanayse hamilelikte yapılan bence en önemli test ve en gerekli bebeğin tüm organlarına damarlarina kadar bakılıyor bir sorun varmı yokmu diye Allah korusun bir sorun olduğunda doktorun müdahale edebilir tabi bu süreçte sorun bilindiği için takip te oluyorsun ve hamilelikte müdahale edilmiyorsa sorun bilindiği için doğumdan sonra müdahale ediliyor vakit kaybetmemiş oluyorsun bnce çok çok gerekli hatta en gerekli test riske atma ve kesinlikle yaptır derim her organına özellikle kalbine odaciklara falan Dr emin olmak için kaç kez kontrol ediyor .
Zeyyyn Seda5885 göstermek isterse 🤣 ben göremedim detaylıda millete CD verdi doktor bana hiç valla hanfendi dönmedi poposunu
Imasleeper Seda5885 ay evettt benim bebişim aynııı beeeeen kaynanam aksini iddia etsede hhausjs ama hayır aynı beeeen kocaman gözler elma gibi yanaklar yavrıııııım ♥️♥️♥️ İstersen görüntüyü atabilirim nasıl göründüğüne bakabilirsn :)
Bayhanayse Imasleeper ya ben şimdi sabah doktora gidicem şu an 19+3 detaylı ultrason bakar mı bilmiyorum var sayalım bakti radyoloji aynı gün bakar mı ?
Imasleeper Bayhanayse radyoloji değil perinatoloji bakıyor, devlete gidiyosan şimdiden randevu alman lazım 23.Hafta galiba o haftadan sonra bakılmıyor, özele gidiceksende 22. Haftalarda felan randevu alabilirsin nasılsa hep randevuları oluyor
Zeynepcosd Bayhanayse bende merak ediyorum aynı gün hem kadın doğuma görünüp detaylı ultrasonu hemen yaparlar mi bende gideceğim 19 unda
Zeynepcosd Bayhanayse bana doktorum 19 la 22 haftaları arası git dedi Canım detaylı için bakarlar heralde
Zeynepcosd Bayhanayse devlette baktıracağım ben Canım perinatoloji ama ilk kadın doğuma görünücem ondan sonra o yönlendirecek inşallah bir sıkıntı çıkmaz 🤲🏻
Seda5885 Imasleeper Oy yerim Allah bin maşallah nasıl guzel uyuyor.Rabbim ömrü boyunca kafasi rahat uykular nasip etsin,yolu bahti acik olsun,adıyla yaşasın🙏🥰
Mucizemiizz Imasleeper MaşAllah Sübhanallah Allah’m saglikla kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllah🙏😌