Cotanakk Elif0611 ben kalp atışını da vajinal ultrason ile duydum 7. Haftanın sonlarına doğruydu sanırım bir sonraki randevuda da artık karnımdan görünmeye başlamıştı galiba tam hatırlayamıyorum :)
Buglemebrr Elif0611 canım bende bilmiyordum. Yaşadıklarının aynısını bende yaşadım. Herşeyi geç gördüm geç öğrendim. Hamile iken bana da ters rahimlisin demişlerdi. Zaten şuan 32 haftalık hamileyim. Hiçbir problem yaratmıyor merak etme. 🌺
kibarim_41 Elif0611 korkma canım benim de rahmim tersmiş adetlerim çok sancılı geçiyordu yataktan kalkamıyordum 🤦♀️ Her neyse hiç 4 ayı beklemedik ilk zamanlar gözükmedi 2 nci aydan sonra gözüküyor sadece biraz gözükürken zorluyor doktorun da önemli tabi bazıları üstten göremedim yat aşağıdan bakıcam diyor benim doktorum çok şükür bana onu yapmadı ilk haftalar hariç çünkü benim düşüklerim oldu bir de kürtajım ayrıca pıhtılaşmada çıktı dış gebelik olabilir aşağıdan bakıcam kalp atışı war mı yok mu diye dedi sonrasında herşey yoluna girdi şimdi 19 haftalığım sende sıkma canını düzelicek inşallah 😇🤗
dugmeannesi Elif0611 amin inşallah balım benim kalbini ferah tut yok ilk 6. Haftada mi ne kalp sesi duydum ben alttan muayeneyle duymuştu doktor 1 ay sonra gittim ultrasonla muayene etti biraz bastırdı ama ultrasonla duydu yani kalbi keseyi de görüyor zaten her türlü zaten orda kalbi böyle pıt pıt atiyo sana da gosteriyo bak inip inip kalkan şey kalbi diyo 💕 kalbini ferah tut hiç korkulacak bişey değil Allah’ın izniyle 💕bı sonraki muayenende ultrasonla bakarlar 💕 Sagliklica kucağına almayı nasip etsin rabbim cumlesininkiyle birlikde 💕💕🌺
Busakts Elif0611 benim de rahmim ters bir süre kontrollerin alttan oluyor sonra karından görmeye başlıyor başka hiç bir problemi yok :)
Elftrhn Elif0611 benimde tersti ama ileryenw haftalarda bebek buyudukce rahim donuyormus normal bir durum yani 😊
Bfduam Elif0611 merhabalar canım, benimde rahmim ters. İki doğum yaptım sorun olmadı endişe etme Rahmimizden dolayı sık idrara çıkma ve ilişkide ağrı oluyor bende, sende nasıl?
Elif0611 Bfduam canım bende ikiside yok ya ve düşük,kürtaj yaşadım hiçbir doktor bunu söylemedi ilk defa biri söyledi hala şaşkınım
Bfduam dugmeannesi @Cotanakk benimde ters, adetde değilde ilişkide ağrı oluyor ve sık idrar, sizde nasıl?
dugmeannesi Bfduam Benim adetim çok sancılı geçerdi bebek istemeye karar verdiğinizde muayene oldum ters rahim dedi ama asla gebeliğe engel demedi . İlişki esnasında bendede ağrı oluyordu ara sıra ama onun dışında bir zararini görmedim 32 haftalık hamileyim şuan rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤🌺🌺
Extreme34 Elif0611 merhaba canım,benim de rahmim ters,sorun değil ama bu doktorlar öyle diyor.10 kadından 2 sinde falan görünüyormuş ve ben ilk çocuğumu normal doğurdum,endişe etme doğuma da engel değil.
Aysenurbozdag Elif0611 hayır canım benimde rahmim ters ben 5 haftalıkken gittim ultrasonla karnımdan baktı doktor idara sıkışık olunca daha rahat görülüyor