Rabis277 zclkkubra 16 hafta raporlu görünüp devletten ödeme alınıyor rapor bitince iş çıkışı yapabilirsiniz
kadikizi Kendineanne merhabalar, raporu 36+0 da mi yazıyor doktor 37+0 da mı. Bir de yatan miktar yeni asgari ücret mi olacak yoksa son ayların ortalaması mi, yani eski asgari ücret mi Avrupa destekli kadın istihdamı projesi desteğini herkese veriyorlar mi
Kendineanne kadikizi merhaba doğum parası alabilmeniz için 32. Haftada rapor almanız gerekiyor izine ayrılabilir veya 37. Haftaya kadar çalışır raporu alabilirsiniz. 37. Haftada analık iznine ayrılmanız gerekiyor 16 hafta izniniz 4a 4b personeller için son üç ayın ortalaması alınıyor. Ben ondan dolayı 37. Haftaya kadar çalışır aldım. Sonrasında izin bitiminde aktif çalışmaya başladı göstermeleri lazım sizin sigortanızı. İzin boyunca prim yatmıyor isterseniz borçlananiliyorsunuz. İstihdam projesi de bası zamanlar açılıyor başvuru sayfası. Formu doldurmanız gerekiyor hane içi gelirin belirli bir meblağ üstü olmaması gerekiyor vermesi için
kadikizi Kendineanne hem bagkurlu hem sgk liyim. Sgk asgari ücret üzerinden yatıyor. Bu durumda asgari üzerinden hesaplanır değil mi
Kendineanne kadikizi hem SGK hem bağkur aynı anda olamaz ki zaten Bağkur olunca alamazsınız SGK olunca alabilirsiniz
Rabis277 SevcanBal istifa ettikten öncesi kaç gün sigorta priminiz yatmış e devletten bakın 90 günse eğer alırsınız
kadikizi Kendineanne 4a 4b bilmiyorum. Bi şirkette çalışıyorum o yüzden sigortaliyim. Bir de kendi sirketim var o yüzden bagkurlu yum.
Kendineanne kadikizi çalışıyorsanız alırsınız prim de şahsi siz yatırıyorsanız olur fakat eşiniz yatırıyorsa olmaz. Bağkura gerek yok zaten çalışansanız 32. Haftada raporunuzu alırsınız