amineravza Arkadaşlar Bursa jimer hastanesinde doğum yapan var mı , Şubat başı doğumum olucak , şerbet vs veren hastaneler varmış jimer de öyle bişey varmı acaba misafirlere ikram vs
senaozkaymak amineravza 2018 haziranda yapmıştım ilk doğumumu, ikinci içinde orayı istiyorum inşallah memnun kalmıştık.. İkram olarakta meyve, şerbet, pasta getirmişlerdi sanırım.. Fotoğraf çekimi olmuştu profesyonel denemez ama ücretin içindeydi..
Zynpce amineravza çekirge doruk hastanesinde doğum yapacağım bende Allahın izniyle oda süsleme şerbet kuaför hizmeti fotoğraf çekimi var doğum ücretimin içinde büyük bi ihtimal hepsi sizde de vardır
Nenehatun senaozkaymak çocuk için de hediye sepeti gibi bir şey verdiler mi? İlk doğumum başka yerdeydi öyle bir hediye vermişlerdi.
Zynpce Ezgiii1628 4500 lira ama oranın doktoru değil benim doktorum ziya çetine gidiyorum ben doğumumu ziya bey orada yaptıracak
Gamze_akgunn Zynpce ziya yoğunmu şuan bide muayene ücreti ne oldu sezeryanmı düşünüyon:) ne sordum be
Zynpce Gamze_akgunn evet ziya bey çok yoğun 150 lira muayene ücretimiz ben normal doğum istiyorum inşallah öyle olur tabi ziya bey ne derse artık o olacak
Gamze_akgunn Zynpce bi ara gitmiştim hamile olmadan önce çok sıra bekledim hala ölemi doktorumu değiştirsemmi dıyom bazen 300 bnm muayene ama o da baya iyi bilemiyom 21 haftalıgız sımdi
Zynpce Gamze_akgunn ben ziya beyden çok memnunum iyi ki ona gidiyorum yılların doktoru bursada bilmeyen yok tavsiye ediyorum ben gittiğimde beklemiyorum randevu saatimde orada oluyorum en fazla 15 dk
Gamze_akgunn Zynpce teşekkür ederim iyi biri evet cenk aşkalliye gidiyorum bnde o da iyi de maddiyat konuları işte hayırlısı
Gamze_akgunn Limons ozele gidiyorum ayrı jimerle pembe mavide dogurtuyo normalde bende ayrılcaktım doruktada dogurtuyomus onda kaldm öğrenırız fıyat 6 7 dıye bılıyorm dedı doktorum cok ılgılı ıyı bırakamadm
Limons Dorugun kendi doktorlari sanırım 4.5 ben de jimere gidiyorum ama bieakmak zorunda kalicam ayni sizin durumunuzdayim hic birakmak istemiyorum ama iki katı