defneninannesi44 kızlar Emrullah hoca bir numara. Ultrason bilgisi VS çok iyi. Ebeler de cok iyi. Ben Rauf hoca hastasıydım riskli gebe oldugum için. Bana ölürsün dediler doğum esnasında. Emrullah Rauf yası kadar tecrübem var dedi gerçekten de öyle. O yaptı harika bir doktor. İsviçre de davet edildi oraya coronavirus çıkınca gidemedi.ama kafa karıştırmanak için çok bilgi vemez kötü bir durum varsa söyler. Ben benle uzun uzun ilgilensin çok bilgi versin yarım saat benimle konuşsun derseniz de irfan hoca tavsiye ederim. İrfan hoca da cok beklemiyorsunuz. Adam işini severek yapıyor para için yapmıyor hasta az kabul ediyor. Çok iyi çok huzur veren biri onunda ultrason çok iyi. Ayrıntılı ultrason için de Rauf hocayı öneririm. Ama çok yogun şimdi sıra alın ancak besinci ayınız da sıra gelir kendisi araştırma hastanesinde hoca. Riskli hastadan Baska hasta kabul etmiyor. Bir de ayrıntılı ultrason yapıyor. Şimdi özel de yapıyormuş 250 TL miş yani paranız varsa simdi den sıra almaya gerek yok. Randevu alırken ayrıntılı ultrason diye belirtin yoksa gebe poliklinik verir.