Merve352 SEVGIMSEN metabolizma hızlı çalışıyor ıspanak mor lahana yeşillik türevlerinden uzak durmalisin. Dahiliye bölümüne yönlendirebilir belki dr nodullerine bakmaları için… Ohormon Allah korusun düşük yapabiliyor
Yavrumu-beklerken123 Nurss34 Tam bir sene sonra oldu ama stresin etkisi çok büyüktü,Allah’ım inşallah tez vakitte nasip eder sana da
Masalgibi Armess_loya kaynanasına bok resmi yollayan gelin gibi😂😂 ay kafama takıldı bi türlü çıkmıyor😂😂😂
Yavrumu-beklerken123 Nurss34 Eşinde de sende de sorun yoksa olur Allah’ın izniyle gönlünü ferah tut 😊
Merve352 Nurss34 senin yine 1,5 benim 4 sene oldu soruyorlar iyi ki korona çıkmıştı korona bitisn diyorum 😑
Merve352 Nurss34 gittik erkek faktörü bizim ki tüp bebek aşamasındayız transfer işlemimiz kaldı sadece yani bebeği rahmime bırakmaları… İnsAllah tutar 🤲 çok iyi bı dr e araştırın yoksa canına yazık
Morprenses Nurss34 fsh biraz yüksek benim de 11,8 falandı doktor olumsuz konuştu ama tedavisiz ve kolay hamile kaldım sakın üzülme kötü bişey derse
Morprenses Nurss34 yumurtlama hormonu o yani yumurtlaman azaldığında vücut onu daha fazla salgılıyormuş bu da hamile kalmana engel dedi ama baska doktor üst sınırda korkacak bişey yok dedi ki haklıyms ben kendi kendime hamile kaldım
Nurss34 Morprenses ben doktor değilim bana bile abartı geldi doktorunun dediği . Baksana abartmış normal yolla kalmışsın
se2206 Benmde fsh 8.5 kızlar doktor normal dedi bütün değerlerime ama benm o kafama takıldı amh da istemedi