Sedef1303 morsumbul keşke benimki de makat geliş olsa 🥲 ayakları varmış keseceği yerde doktorun o yüzden genel olursun dedi
Sedef1303 mucizegebelik6 makat geliş olsa benim de sorun yok ayakları aşağıdaymış. Öyle gerçekten de uzunca baktık doktorla 😕
11annebebek Sedef1303 bende aynı durumdayım daha yeni kontrole gittiğimde sordum özellikle doktoruma normal doğum olmayacağı için hiç bir sorun yok dedi bence bir daha görüşün bu konuyu hiçte duymadım sorun çıktığını bu konuda
Sedef1303 11annebebek ptesi günü covid testi için gittiğimde tekrar bakıcaz ultrasonda. Çok netti doktorum ama konuşucam detaylı
Sedef1303 Aycan051415 evet ben de düşündüm ama şurada 4 gün kalmış doğuma nereye gideceğimi bilemedim. Şu aşamada doktor değiştiremem zaten
Halime0638 Sedef1303 öylemi hic duymamıştım olsun canım uzme sen kendini sag Salim bebisine kavusursun inşallah sağlıkla dogsunda nasil dogdugunun bi önemi yok 🦋
Ceyduygu Sedef1303 Herkes anestezi bile bir alakası yok demiş ama ne biliyorlar da söylüyorlar anlamıyorum. Benim de bir bilgim yok doktorun bir bildiği var ki böyle söylemiş. Doktor için ne fark eder ha spinal ha anestezi,siz doktorunuzu dinleyin
Sedef1303 Ceyduygu gerçekten iyi bi doktor güveniyorum da kendisine. Tabi ki son söz onun. Asla bebeğimi ve kendimi riske atmam. Bana dua edin poposu gelmiş olsun aşağıya 🥲
Ceyduygu Sedef1303 İnanın sağlıcakla kucağınıza aldığınız da bunların hiç önemi olmadığını anlayacaksınız. Önemli olan sağlıcakla kucağınıza almanız 🥰 Yinede inşallah gönlünüze göre olur ❤️
Plllvr111 Sedef1303 bende kadın doğum hemşiresiyim senin durumunda olan hastalarımız oldu ona istinaden söyledim, genel de olsa endişelenme sağlıkla alırsın kucağına inşallah hiç değmez stresine zaten uzun süre uyutmuyorlar 🙏🏻☺️
betulyc Sedef1303 bence ya siz yanlış anladınız yada doktorunuz yanlış yapıyor bence acilen doktorunuzu değiştirin
Sedef1303 betulyc doğuma birkaç gün kaldığı için buna cesaret edemeyebilirim. Doğumdan 1 gün önce tekrar konuşucaz doktorla. Hayırlısı olsun artık
Sedef1303 Aycan051415 ptesi günü tekrar kendi doktorumla konuşacağım. Hayırlısı olsun artık. Kabullenmeye çalışıyorum.