Esmagnc Denizkizi Mor reçete ücreti 3 tl ben haziranda oldum belki sonradan alan biriyse zam gelmiştir.Türk eczacılar birliğinin eczasından alınıyor.Ben normal eczaneye gittim reçeteyle beni oraya yönlendirdi.
Ntugba Seresozge yok canım ben hamileliğin boyunca hiç devlete gitmedim ozeldeki doktorum yazdı mor reçeteye yaziyolar
Seresozge Ntugba 😂 bu her yerde değişiyo mu acaba gerçekten merak ediyorum. Simdi sordum mor reçeteyi bana yazıp dısarıdsn alsam olmuyo mu dediö değişen bisey olmaz maliyet açısından dedi
Bhrbhr İlk hamilelikde hiç Birşey yapmıyoruz uyuşmazlığa dediler 2.çocukda önemliymiş yaptıracakmıyız kafam karıştı
Ntugba Seresozge valla canım ablamda böyle aldo oda başka hastaneye gidiyordu bende 2 kez olduğumda 2 farklı doktordu senin doktoruna anlam veremedim
ozlemabdullah Seresozge test sonucu negatif cıkması ıyı bısey diye biliyorum bendede negatif cıktı oyle olsa doktor bana derdı igne yapıcaz ilerleyen zamanda derdi demedi
Seresozge Ntugba dün mor reçete cıkartırken hemsire sordum mor reçeteyle kendim dısarıdan alsam olmuyo mu dedim aynı maliyet dedi. 🙄 neyse bidahaki sefere devlete gidicem