Seresozge Bu kan uyuşmazlıgı iğnesini her devlet hastanesi yapmıyor sanırım. Genelde eğitim araştırmalarda yapılıyor galiba. Ben randevusuz inderekt coombs testimle gitsem yaparlar mı acilden? Cunku kanamam oldu dün özelde de bi iğneye 170 tl istiyor gerek var mı ? Devlette ücretsiz yapacakları şey için 170 tl
Delilili Seresozge benim de eşimi sağlık ocağından aramışlar sabah. Bayramdan sonra gelin kan uyuşmazlığı iğnesi için. Sağlık ocaklarında yapıldığını hiç bilmiyordum 🤔 siz de bir sorun isterseniz.
bsrtlh Seresozge 28.haftamda oldum kan uyuşmazlığı iğnesini.. devletten her hangi bi doktordan randevu aldım yaptılar, kendi doktorum devlete yönlendirdi aynı iğneye özelde bir sürü para vermenize gerek yok dedi
Beste19 Seresozge ben araştırma hastanesine kanamam için gittim bama direk kan uyuşmazlığı testi yaptılar ve kan uyuşmazlığı çıktı ignesini yaptılar
toprakbusra Bizde de kan uyuşmazlığı var eşimle ama iğneyi Doğum yaptıktan sonra 72 saat içinde yapmaları gerektiğini söylediler Doğumdan önce bir bilgilendirme yapmadılar
Ssr2561 toprakbusra hayır canım 28. Haftanda mutlaka yapılması lazım doğumdan sonra da yapıyolar doktorun böyle bişey demedi mi sana??
Pinarbeki Kanama olunca yapıyorlar kimi doktor da tedbir amaçlı 28. Haftada yapıyor . Ben 28. Haftada oldm . Testi yapıp devletteki dr a randevunu al o sana reçete edecek iğneyi öyle biliyorum ben canm
Seresozge Pinarbeki evet kanamam oldugu için tahlil yaptılar bugun icinde gel iğneni vuralım dediler Test sonucumda negatif cıktı😒
Seresozge Delilili ben sordum aile hekimine yapmıyolarmış benım de hemen yaptırmam gereyor dün özelde tahlili yaptırdım ama iğnesi 170 tl cok pahalı. Eczaneye sordum eczaneden özel olarak alırsanda 380 tl🤭
Seresozge Mrvbdk ben geçenlerde gittim hemşire dedi ki bu özel bi iğne bunu biz yapmayız. Sen alırsın eczaneden biz vururuz dedi
58Vildan ben bi arkadaşım için sormuştum canım beykoz devlet hastanesine gidiyorum eğitim araştırma falan değil kanama durumlarında yapıyoruz her durumda bu iğne yapılmıyor dedi suan yada sabah kalkıp gitsen bi polikliniğe büyük ihtimalle yaparlar
Seresozge 58Vildan kanamam dün oldu özele gittim tahlil yaptırmaya☹️ Devlete gitsem yaparlar yani bu özeldeki tahlil sonucuyla
Denizkizi Bende ozele gıdıyorum ama bır ıgneye de fazla para vermek ıstemıyorum bugun saglık ocagına sordum ıns ordan vurdurcam ..
Seresozge Deryaq 20 artı 4. Dün oldu işte. Doktora gittim muayenede birsey görünmedi ama hemen yaptır bu testi dedi
Denizkizi Seresozge yok canım ozelde yapılıyor ben pahalı olmasın dıye bugun sordum saglık ocagında kı ebe burda da yaparız dedı .. Seker yuklemesı kan ve ıdrar tahlılı ıcın gıtmıstım tum testlerı yapıyolar
ozlemabdullah Seresozge test sonucu negatif cıkması ıyı bısey diye biliyorum bendede negatif cıktı oyle olsa doktor bana derdı igne yapıcaz ilerleyen zamanda derdi demedi
Seresozge 58Vildan bana neden yanlış bilgi veriyo bu hemşireler anlamıyorum. Bana bu iğneyi kendin alcaksın dedi elimde reçete yok birsey yok eczaneye sordum mor reçeteye yazılı olcak dedi. Oradan oraya gidiyorum boş boş ne sinir bozucu bi durum ya
Ntugba Seresozge canım kan uyuşmazlığı iğnesini kendin alcaksan eczacıbaşı deposu var oralardan al 5 liraya almıştı eşim 2 3 ay önce
Denizkizi Ntugba eczaneden degıl de depodan alsak daha mı uyguna gelıyor ve recetesız alabılır mıyız ??
Seresozge Ntugba canım eczacılar odası mı eczacıbaşı deposu mu ikiside farklı ve gidip siz hemen aldınız mı. Eczacılarodasını aradım yasak diyo