daisy_05 Rabis277 Ben sordum müsaitsem geliyorum gece geldiğimde oldu dedi. Zaten bütün doktorlar böyle söylüyor. Umarım gelir 🙏🏻
Rabis277 daisy_05 Saadet hanımma doğumda çok istiyorum ama gece doğumum olduğunda gelmezse bi anlamı yok 4 bin lira vermenin yani
daisy_05 Kuzey20_ Ah ne güzel bunları okumak güzel oluyor 😊 Bu arada doğum fiyatı diğer özel hastanelerle kıyasladığımızda çok uygun bence.
Kuzey20_ daisy_05 tabiki çevre hastanelere göre en uygunu burası. Ama devlette takipli olup son zaman buraya gitmeyi düşünüyorum bende bakalım kısmet
daisy_05 Rabis277 evet gelmeyecekse bencede anlamı yok takibe devam etmenin. Kendisine sordun mu? Ben burda hiçbir doktor gelmiyor falan diye okuyup ümitsizliğe kapılmıştım ama canan hocaya kendim sorunca sevindim baya.
oblomov daisy_05 bebeğin renkli görüntüsüne siz söylemeden her muayenede bakıyor mu Canan Hanım bende 28. Hafta içerisindeyim ve doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum Canan Hanım ile Nergiz Hanım arasında kaldım
daisy_05 oblomov Evet ben söylemeden bakıyor hep, 24 ve 28. haftalarda video şeklinde gösterdi. Fotoğraf kağıdına baskı veriyor. 12.haftada bile renkli görüntü almıştı hatta.
daisy_05 oblomov Rica ederim 😊 Biraz soğuk birisi gibi görünüyor başta bende öyle sanmıştım, ama arada başka doktorlara gittikçe kıymetini anladım diyebilirim, işini iyi yapıyor güven veriyor insana.
oblomov daisy_05 Evet gerçekten dışarıdan öyle görünüyor bir kaç kişiden de soğuk biri diye duymuştum ama önemli olan tabi işini iyi yapması kimsenin güzel yüzünü görmeye gitmiyoruz sonuçta haklısınız 😅