Hilal38- Merhaba kızlar Bende 5+3 üm. 28 yaşındayım ilk bebeğim. Heyecnlıve duygu karmaşası içinde oluyorum bazen. Çalışıyorum zorlanmaya başladım mide yönünden. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 🥰
Ebissss Hilal38- merhabalar,🤸🏻♀️ bizde bugün itibariyle 6. Haftamızdayiz 🥳 inşallah güzel dileklerin için teşekkürler
Elayvzz Alininannesi2888 hiç stres yapma canım bol bol dua et inşlah herşey istediğin gibi olur kaç haftalıktın sen
Ibooya DuyguGungor01 hayır henüz gitmedim yarın 5 haftalık oluyorum daha 6 hafta olduğunda gidecem inşallah
Melism Kızlar 6+5 günlüğüz 🙈 bugün kalp sesini duymak için gitmiştik ama duyamadık. Kese uzunluğu da 1.16 cm sizler ne zaman duymuştunuz
DuyguGungor01 Melism benimki şuanda 5+4 ne zaman gitsem doktora diye düşünüyorum bende pazartesi gün aldım ama erken mi bilemedim
Melism Bilemedim ki bize bugün 4-5 gün sonra duyulur dedi biz de Perşembe günü gidelim dedik. İnşallah siz duyarsınız hocam 🙏🏻 Çok ümitlenmiştik bugün duyarız diye DuyguGungor01
Hilal38- Fatma-onal ben böyle olanlar duydum canım geriden geliyor bebek demişlerdi olabiliyormuş yani stres yapma Allaha emanet minikler sen kendine bebeişin için iyi bak annişi