Serap_srgll rabia_kls25 hastane çekimi birde bez biberon falanda veriyolarmış onlsrı biliyorum sadece süslü masarı odası var hoşgeldin bebek yazan
Anne-hanim Ablk ben muayene için gittiğimde bile 5 dk’da yalap şap muayene edilip çıktım, riskli gebeliğim vardı ona rağmen doğru düzgün takip edilmedim üstüne 20. Haftaya kadar düşük normal diyip beni gönderdiler
SahraKubra Ablk ben doğumdan sonra 5 hafta daha annelik iznini uzatacağım ve bunu da doğum yaptıran doktorun rapor yazması gerekiyor devlette sıkıntı olur diye özeli tercih ettim o yüzden 🙈
Anne-hanim Busraaydiiin1 Sağlık bu neden lüzumsuz olsun, emin olun kimse şımarıklık olsun diye özele gitmiyor. Sağlık olmadıktan sonra kenardaki altın kimin işine yarar?
MerveUmayBerra Sbhan doktor dan değil bilgi isleme sormustum. Doktorla birebir görüşmedim açıkçası ama bilgi islem neden fazla fiyat söylesin ki sasırdım suan
Sbhan MerveUmayBerra bence muane olup doktorun asistanindan fiyat alin yilbasi gecti fiyatlar guncellenmistir.Kac yildir ayni fiyatlar biran yukselmesi dogru degil gibi
Gizem_zk ayse-huseyin16 hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba bende kahramanmarasdayim şu an megaparka semih beye gidiyorum
Seher1213 Msl_ege benimde 28 mm di 19 . Haftada bende progestan içiyorum sabah akşam ikiz gebelik bide magnezyum içiyorum bende çok istirahat edemiyorm ihtiyaçlar için filan dışarı çıkıyorum şuan kaç haftalıksınız
Msl_ege Seher1213 20 olcaz 12 den sonra , 29 mm iyi yine . arkadaşım da ikizlerle durdu 38 e kadar inşallah sizde görürsünüz 37-38 leri
asyaninanneyim Busraaydiiin1 sizin tercihiniz ben pra biriktirip altın alıcam diye ilgisiz alaksız şekilde doğum yapmak istemiyorum
Busraaydiiin1 asyaninanneyim çok güzel ilgilenen doktorlar var onyargi yerine araştırsaniz ozellerden daha güzel ilgilenen doktorlarda oluyor. Tabi herkesin kendi tercihi herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil.
ENEP 2021 de 3000 TL olan ücret bu sene 6000 tl olmuş o yüzdem 3060 liraya özel doğum sigortası yaptırdık
sunset_momy ENEP Doğum sigortasını tüm devlet hastanelerinde yaptırabilir miyiz bilgi verir misiniz ? Sigorta yok