uraseliz Ben ilk devlete gittim doktora tek bir şey sormuştum daha bebek görünmüyordu sadece kese vardı doktora çok küçük bi soru sordum sorduğuma pişman etti herkes bi şey sorarsa biz yandık dedi. Benimde ilk gebeliğim ve polikistik over hastasıyım daha önce gittiğim doktorlar hep biraz zor çocuk sahibi olursun demişti bende korktum tabiikide soru soracağım ki gereksiz bir sey sormamıştım toksoplazma ile bi soruydu… Köpek muamelesi yaptı bize resmen eşimi içeri almadı kapı açık gelen geçen görüyor 3 dakika durmadım içerde 10 gün sonra gel sağlıklı gebelikse kalp atışını duyarız değilse önümüze bakarız dedi. Ben bu muameleyi yaşamak zorunda değilim evimize tak maaş giriyor meraklı değilim para verip bakılmaya ama 1bucuk saat yol gidip doktor beni azarlasın diye mi çekeceğim o yolu. Şimdi mis gibi özele gidiyorum doktorum aşırı ilgili bir şey sormam gerekirse doktoruma ulaşabiliyorum sonuçlar 2 saat içerisinde çıkıyor. Böyle konuşmak için konuşan insanlar zaten boş insanlar oluyor aslında çokta kafaya takmamak gerekiyor ama işte insanda biraz haddini bilse iyi olacak. Bu arada sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz :)