Sorum bu kızlar, sonunda nişanım geldi, 40+4teyim. Nişandan kaç gün sonra başladı doğumlarınız?
Nişan geldi 💃🏼 ne zaman doğum başlar
Elissar doğumdan 1 gün önce geldi nişan, suyumu ise ebe patlatmıştı 🤭 çok korkuyordum yolda suyum gelicek diye. 🤣
Elissar Akşam nişan, sabaha karşı su ve öğlen doğum 😂
Elissar sabah 8 de Nişan geldi aksam ustu 17.25 de doğurmuştum 🥰 ama suni sanci verildi. Verilmese gece 23 gibi dogardi. Saglikla gelsin inşallah bebisin. 🥰
Nişann gelmesi ne demek?
midekoruyucu ay hadi inşallah
Ordu52 jel gibi bir akıntı canım bu kahverengi ve kanama gibi oluyor çoğunlukta ama renksiz olduğunda olurdopum habercisi gibi birşey
Elissar benim 10 gün sonra doğumum başlamıştı 😂
Reyhandemirbasaran maşallah çok güzel hızla ilerlemiş, Allah herkese kolay ve hızlı bir doğum nasip etsin, teşekkür ☺️
Elissar benim aynı gün olmuştu. Bir avazda doğurun inşallah ❤️
Elissar benim 3 gün sonra geldi
DuaElf biraz inmişti, ama doktora gittiğimde yine de kanala girmiş mi soruma ne hayır dedi ne de evet dedi. Bugün biraz daha indi gibi diye düşünüyordum. Nişan geldikten sonra anneme gittiğimde o da karnın daha aşağıda dedi ama gerçekten bilmiyorum. Artık o kadar doğumu bekler durumdayım ki bana mı öyle geliyor yoksa öyle mi oldu bilmiyorum. Doktorum kanala doğum esnasında giren de çok oluyor dedi, eğer endişeniz o yöndeyse beni o konu rahatlatmıştı açıkçası. Kontrolüm de cumartesi günü, o zamana kadar ne olduğunu bilmiyor olacağım.