Btlsa yeliz007 canım sen bu paketi direkt hastaneden anlaşmalı mı yaptırdın acaba içinde tahliller dahil mi nasıl oluyor
yeliz007 Btlsa Sadece 9 muayene + doğum canım tahliller ayrı hastaneden yapışmıyor her hangi bir sigortacıya gidin sompo Japon sigortası ile anlaşmalı zaten hastanenizi söyleyince yardımcı oluyorlar
AysenurGA Melistosum Yaptım canım yaptım, planladığımızdan erken geldi oğluşum 😍 iyiyiz çok şükür, ben toparlanmaya çalışıyorum idare ediyoruz. Sen nasılsın 🥰
Meltemkcmz Merhaba doktorlarıniz kim acaba? Ben medicabil Nihat gök e gidiyodum memnun kalmadım medicanada volkan Aksakalliya geçtim fakat fiyat pahalı dogum ücreti 9000 dediler
Meltemkcmz yeliz007 bende çok kararsızım ya nerdeyse fiyatlar hep böyle. Medicabilden Medicanaya geçtik. Fiyattan önce doktorla iletişim önemli ama fiyatlar da maşallah🥺
Elifpolat16 yeliz007 canım bizde aynı şekilde yaptırdık sigortanın bi avantajı da sigortayı yaptıran kişi en az %15 ini (maaşın vergi dilimine göre) iade alınmakta.
Melistosum AysenurGA çok şükür iyiyim 15 gün oldu bile ama hala dün gibi sezeryan doğumum zaman çabuk geciyor hemen toparlanirsin merak etme canım benm çok geçmiş olsun
AysenurGA Melistosum Çok şükür aldık kucağımıza, her şeyin sebebiymiş ve değermiş diyorum. Mutlulukla büyütelim inşallah 😍
Selenin-annesi Ezgiii1628 bende MedicalPark Sibel Özsoy a gidiyorum. Şubatta doğumum Türk metal üyesi olduğum için doğum ücretlerine indirim yapıyorlar. Geçen hafta sordum fiyatları Normal doğum 4000 TL sezeryan 4750 dediler. Ama yılbaşından sonra fiyatlar değişecek dediler ne kadar oldu bilmiyorum .
Meltemkcmz Bsanal tam net cevap alamıyorum bazı şeyleri ve her gittiğimizde ezberlenilmis ayni şeyleri duyuyorum. Kendimde hemşireyim biraz daha aydınlatıcı olmasını beklerim